Γενικά

«Στήθηκε γέφυρα» συνεννόησης μεταξύ κατοίκων Αγιονερίων και ΚΤΕΛ Κιλκίς

«Γέφυρα» συνεννόησης «στήθηκε» μεταξύ των πολιτών των δύο Αγιονερίων και του ΚΤΕΛ Κιλκίς όσον αφορά στο θέμα στην εκ μέρους του δευτέρου συγκοινωνιακή κάλυψη των ανωτέρω δύο κεφαλοχωρίων.
Ετσι, σε επικοινωνία εκπροσώπου των πολιτών με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο του ΚΤΕΛ Παναγιώτη Ανδρεάδη, ο τελευταίος δήλωσε ότι δεν είχε πλήρη γνώση του θέματος και, ως εκ τούτου, θα το εξετάσει ενδελεχώς, προκειμένου να βρεθεί λύση γιά το χρόνιο πρόβλημα της συγκοινωνιακής απομόνωσης των δύο Αγιονερίων, ύστερα και από ουσιαστικό διάλογο με αντιπροσωπεία των πολιτών.
Οι πολίτες έκριναν ικανοποιητική την τοποθέτηση αυτή του κ. Ανδρεανίδη γι’ αυτό και δεν προέβησαν σε κατάληψη των εγκαταστάσεων του ΚΤΕΛ στο Κιλκίς την Τετάρτη 22.10.14, όπως είχαν προαναγγείλει λίγες ημέρες νωρίτερα.
Ήδη, μεταξύ των δύο πλευρώ υπάρχει «ανοικτή» γραμμή επικοινωνίας, προκειμένου να ορισθεί εντός των αμέσως προσεχών ημερών ημερομηνία συνάντησης, στο πλαίσιο μίας κοινής προσπάθειας εξεύρεσης λύσης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Το… «γούρι»

Αυτή τη φορά η χειροσφαιρική ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς πέρασε νικηφόρα από την Αθήνα η χειροσφαιρική ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς […]