Αθλητισμός

Ο ΓΑΣΚ στηρίζει πρωτοβουλίες και προσπάθειες της Πολιτείας γιά τον ερασιτεχνικό αθλητισμό

Πανελλήνια τηλεδιάσκεψη εκπροσώπων των αθλητικών σωματείων, που εντάχθηκαν στο ηλεκτρονικό μητρώο της Πολιτείας, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26.1.21, με πρωτοβουλία του υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, με τίτλο «Αθλητισμός 2021 – Συμπαίκτες στην μεταρρύθμιση».

Την τηλεδιάσκεψη απασχόλησαν οι μεταρρυθμίσεις, που προωθούνται στον χώρο του αθλητισμού και οι αυνέπειες της πανδημίας του νέου κορωνοϊού στην αθλητική δραστηριότητα.

Επ’ αυτών τοποθετήθηκαν όλοι οι συμμετασχόντες, ενώ σε σημαντικές παρεμβάσεις προέβηασαν, στους χαιρετισμούς τους αρκετοί ολυμπιονίκες.

Στην πρώτη αυτή «ηλεκτρονική» διάσκεψη εκπροσωπήθηκε και ο ΓΑΣ Κιλκίς, διά του αντιπροέδρου του Θεμιστοκλή (Θέμι) Κοσμίδη.

Στην εισήγησή του, ο κ. Κοσμίδης υπογράμμισε την βούληση διοίκησης και λοιπών παραγόντων και μελών, να σταθεί ο ΓΑΣΚ αρωγός της Πολιτείας σε κάθε προσπάθεια και πρωτοβουλία της γιά την προάσπιση του «οικοδομήματος» του ερασιτεχνικού αθλητισμού, την εξυγίανση του χώρου αλλά και την αποτελεσματική αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας του νέου κορωνοϊού σ’ αυτόν.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την τακτική συνεδρίαση η ΔΕΕΠ Ν.Δ ν. Κιλκίς γιά την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος των Ευρωεκλογών.