Αθλητισμός

Ελπιδοφόρα τα πρώτα φετινά μηνύματα από τον ΓΑΣ Κιλκίς

Τον πρώτο φιλικό αγώνα προετοιμασίας της έδωσε η χειροσφαιρική ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς, η οποία ηττ΄θηκε εντός έδρας από την αντίστοιχη του Φιλίππου Βεροίας με 32-36.
Το εν λόγω τελικό αποτέλεσμα δεν λαμβάνεται υπ’ όψιν από τους ιθύνοντες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, καθώς ο αγώνας:
Είχε καθαρώς εκπαιδευτικό χαρακτήρα, με δυνατότητα διακοπών του για παρεμβάσεις προπονητών, χωρίς πιστή εφαρμογή των αγωνιστικών κανονισμών και με συνεχείς απροειδοποίητες αλλαγές παικτών.
Διεξήχθη καταμεσίς της προετοιμασίας του ΓΑΣΚ, δηλαδή σε μία χρονική στιγμή που οι αθλητές είναι πολύ «σφιγμένοι» από τον φόρτο των προπονήσεων.
Υπό το πρίσμα αυτό η απόδοση των παικτών του ΓΑΣΚ κρίνεται ιδιαιτέρως ικανοποιητική, και τα μηνύματα, σε σχέση με την αγωνιστική προοπτική, είναι ελπιδοφόρα.
Άλλωστε, στο πρώτο ημιχρόνιο, κατά το οποίο οι δύο ομάδες επέλεξαν να δώσουν έμφαση σε ένα σχήμα, με την συμμετοχή όχι περισσοτέρων των εννά παικτών (επτά γηπέδου συν δύο το πολύ αλλαγές), ο ΓΑΣΚ προηγήθηκε περισσότερο άνετα από ό,τι δείχνει το 11-10.
Στην επανάληψη και οι δύο προπονητές έκαναν… σωρηδόν αλλαγές, χρησιμοποιώντας πολλά εναλλακτικά σχήματα και πειραματιζόμενοι σε αρκετές τακτικές.
Τα επόμενα «δυνατά τεστ» του ΓΑΣΚ είναι με τον ΠΑΟΚ.
Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί αύριο, στο κλειστό γυμναστήριο Μίκρας Θεσσαλονίκης, με ώρα έναρξης 7.30 το βράδυ, και ο επαναληπτικός το προσεχές Σάββατο 6.9.14, στο νέο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς, με ώρα έναρξης 6 το απόγευμα.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα