Αθλητισμός

Η παράδοση του ΓΑΣ Κιλκίς στον νυκτερινό ημιμαραθώνιο της Θεσσαλονίκης συνεχίσθηκε

Μία μοναδική εμπειρία ζωής συνεπήρε περισσότερες από 25.000 δρομέων κάθε ηλικίας, από 12 μέχρι 94 ετών, οι οποίοι συμμετείχαν το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στον 6ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και πλημμύρισαν την παραλιακή λεωφόρο και τους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Πρωταθλητές των μεγάλων αποστάσεων, Ολυμπιονίκες διαφόρων αθλημάτων, Παραολυμπιονίκες, άτομα με αναπηρίες, προσωπικότητες της πόλης και ολόκληρης της χώρας, μαθητές, έστειλαν το ηχηρό μήνυμα του αθλητισμού, της κοινωνικής προσφοράς και ευθύνης, αλλά και της χαράς, μέσα από την συμμετοχή τους σε μία ανεπανάληπτη βραδιά.

Η “οικογένεια” του στίβου του ΓΑΣΚ που δεν ήταν δυνατόν να απουσιάζει από μεγάλο νυχτερινό αθλητικό “πάρτι” της Θεσσαλονίκης έδωσε «το παρών» στην ομολογουμένως εξαιρετική βραδιά συμμετέχοντας με πέντε στελέχη του.

Η σημαντική διάκριση για την ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς ήρθε από τα μικρά ταλέντα των αποστάσεων , αφού η δεκατριάχρονη Στέλλα Παρασκευή κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία ως 15 ετών με 22’05” και την 22η στην κατηγορία γυναικών , ενώ η δωδεκάχρονη Βασιλική Καραμανίδου τερμάτισε στην 8η θέση με 25’14” στην ίδια κατηγορία και 47η στην κατηγορία γυναικών, αλλά και του εντεκάχρονου Σταμάτη Παρασκευά που σημείωσε 31’27” στην πρώτη συμμετοχή , σε έναν αγώνα που τερμάτισαν περισσότεροι από δώδεκα χιλιάδες δρομείς συνεχίζοντας με τον καλύτερο τρόπο σε μια παράδοση επιτυχιών για τον ΓΑΣ Κιλκίς τα τελευταία χρόνια.

Στον ίδιο αγώνα των 5000μ. εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο 16χρονος Δημήτρης Καραμανίδης που με 19’12” κατέλαβεε την 15η θέση στην κατηγορία του (15-18 ετών) και τη 38η στην κατηγορία των Ανδρών σημειώνοντας καλύτερη ατομική επίδοση, αλλά και της Σοφίας Ιωαννίδου που με 33’04” ήταν 30η στην κατηγορία 35-39 ετών και 252η στο σύνολο των γυναικών.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΟΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ

Στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων των “Πολυκαστρινών 2024” και με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την μαύρη επέτειο της […]