Αθλητισμός

Τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης στην άμμο καλείται να υπερασπισθεί ο ΓΑΣΚ

Τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης 2016 στην άμμο καλείται να υπερασπισθεί η χειροσφαιρική ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς.

Οι αγώνες της τελικής φάσης του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην οποία ο ΓΑΣ Κιλκίς συμμετέχει γιά τριτη φορά στην ιστορία του θα διεξαχθούν στην ιταλική πόλη Γκαέτα, την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27.5.17.

Προηγήθηκαν οι συμμετοχές του 2014, με την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο και του 2016 με την κατάκτηση της πρωτιάς.

Η ομάδα του Κιλκίς κληρώθηκε να αγωνισθεί στον α’ όμιλο με τις Θιουδάδ Μάλαγας (Ισπανίας), Κάμελοτ (Ολλανδίας), Πέτρα Πλοκ (Πολωνίας) και Ναβάλ ντε Λέκα (Πορτογαλίας).

Τους αγώνες του ΓΑΣΚ θα έχουν την δυνατότητα να τους παρακολουθησουν σε «live streaming» όλοι οι Ελληνες φίλαθλοι μεσω του επίσημου καναλιού της διοργάνωσης στο youtube.

Το πρόγραμμα αγώνων του ΓΑΣΚ έχει ως εξής:

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

14:00 ΓΑΣ Κιλκίς – Πέτρα Πλοκ (γήπεδο 1)
18:00 ΓΑΣ Κιλκίς – Ναβάλ (γήπεδο 1)

Σάββατο 27 Μαΐου 2017

12:00 Κάμελοτ- ΓΑΣ Κιλκίς (γήπεδο 1)
16:00 Θιουδάδ Μάλαγα- ΓΑΣ Κιλκίς (γήπεδο 1)

Ο χειροσφαριστής του ΓΑΣΚ Φάνης Δεληγιάννης δήλωσε για τους αγώνες. «Πηγαίνουμε στην Ιταλία για να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας. Το επίπεδο όλων των ομαδων που θα αντιμετωπίσουμε ειναι πολυ υψηλό και προβλέπω συναρπαστικούς αγώνες που θα κρίθουν στις λεπτομέρειες».

Απο την μεριά του ο Στέλιος Δημάκης τόνισε: «Είμαστε αρκετά ενισχυμένοι και φέτος με παγκοσμίου κλάσης παίκτες και νόμιζω πως συγκαταλεγομαστε στους επικρατέστερους για τον τίτλο. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε και την μεγάλη δυναμική των αντιπάλων μας και την διάθεση που θα δείξουν ολοι να κερδίσουν τον πρωταθλητή.

Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Λαζαρίδης δηλωσε: «Συμμετέχουμε ως πρωταθλητές και αυτο μας δίνει ένα παραπάνω κίνητρο να είμαστε ανταγωνιστικοί. Αντιμετωπιζουμε στον ‘ομιλο ομάδες που θα «παλέψουν» για τα μεταλλια όπως η ισπανική και η πολωνική. Ειναι πολύ σημάντικο που και στην φετινή μας προσπάθεια θα έχουμε στην διάθεσή μας έμπειρους αθλητές σε υψηλο επίπεδο. Η προσπάθεια μας νομίζω στο τέλος θα πρέπει να μας κάνει να νιώθουμε περήφανοι για τον αγώνα που δώσαμε».

Την ομάδα του ΓΑΣΚ στηρίζει σε αυτή την διοργάνωση η κορυφαία εταιρία στο είδος της «SONOCO Alcore HELLAS».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Β.Ρόκος: «Fly Over- Οι Θεσσαλονικείς έχουν πληρώσει πολλές φορές το τίμημα να παίρνουν άλλοι αποφάσεις για την πόλη»

Στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η Πρωτοβουλία Κατοίκων Μαλακαπής, Πυλαίας, Κρυονερίου, ο Σύνδεσμος Κωνσταντινοπολιτών, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης και η […]