Αθλητισμός

Ανώτερος του Άρη και… το έδειξε ο ΓΑΣ Κιλκίς!

Στην παρούσα συγκυρία ο Άρης Θεσσαλονίκης έχει το «όνομα», αλλά την αγωνιστική χάρη την έχει ο ΓΑΣ Κιλκίς, καθώς υπερτερεί καταλυτικώς σε όλους τους τομείς.

Έτσι, ο μεταξύ τους αγώνας του Σαββάτου 18.2.23 εξελίχθηκε σε «μονόλογο» της ομάδας του Κιλκίς, που «αποτυπώθηκε» στο «κραυγαλέο» 40-18 υπέρ αυτής, και ακόμη περισσότερο στο ακόμη πιό «εκκωφαντικό» 21-5 του πρώτου ημιχρονίου.

Πρόκειται γιά κλασικό παράδειγμα αγώνα, ο οποίος λόγω της καταφανούς ανωτερότητας της μιάς ομάδας, μετατρέπεται σε μία… «δυνατή προπόνηση» γι’ αυτήν, μη επιδεχόμενος εκτενούς αναφοράς και, κατά μείζονα λόγο, κριτικής.

Έδωσαν την ευκαιρία όμως στον Γιάννη Λαζαρίδη να χρησιμοποιήσει όλους του διαθέσιμους αθλητές του και ανάμεσα σε αυτούς το νεαρό 17χρονο Κιλκισιώτη Λάζαρο Ασλανίδη αλλά και τον Νίκο Κοτανίδη ο οποίος επέστρεψε από τον Α.Ο. Κοζάνης.
Επίσης αγωνίστηκαν τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της χειμερινής περιόδου ο Τηλέμαχος Νάκος (αριστερά στη φωτό) από ΑΟ Ιωαννίνων και Βασίλης Ταραμονλής (δεξιά) από τον Άρη Θεσσαλονίκης οι οποίοι πέτυχαν ο πρώτος 3 και ο δεύτερος 4 τέρματα.

Η σύνθεση:

Τριανταφύλλου (Βαφειάδης), Κυπραίος 1, Α.Φαχουρίδης 6, Δημάκης 8, Γιαννακόπουλος 4, Ταραμονλής 4, Ελευθεριάδης 7, Σ.Φαχουρίδης 2, Χ.Μαυρόπουλος 1, Καρβουνίδης 1, Νάκος 3, Γρηγοριάδης 3, Κοτανίδης, Ασλανίδης.

Η επόμενη αγωνιστική ημέρα: Σάββατο 4.3.23, 16.30, ΑΕ Πανοράματος Θεσσαλονίκης-ΓΑΣ Κιλκίς.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ποταμός Αξιός και οι αισθητήρες μέτρησης της στάθμης των υδάτων που τοποθετήθηκαν στην γέφυρα

Στην εγκατάσταση συστήματος μέτρησης στάθμης υδάτων στην γέφυρα του ποταμού Αξιού, στο ύψος της Αξιούπολης, προέβη στα τέλη της προηγούμενης […]

Παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στην «αξιολόγηση» – κατηγοριοποίηση των σχολείων και τον αυταρχισμό κυβέρνησης – υπουργείου παιδείας

Η κυβέρνηση και το υπουργείο παιδείας μπροστά στον ανυποχώρητο αγώνα ενάντια στην κατηγοριοποίηση των σχολείων, την υπεράσπιση των μορφωτικών δικαιωμάτων […]