Αθλητισμός

Ο ΓΑΣΚ αντιμετωπίζει τον Φοίβο Συκεών σήμερα στις 6 το απόγευμα

Μετά την πρόκρισή του στους «16» του πανευρωπαϊκού χειροσφαιρικού κυπέλλου Διεκδίκησης («Τσάλλεντζ Καπ») ο ΓΑΣ Κιλκίς επιστρέφει απόψε στις εγχώριες υποχρεώσεις του, δίνοντας εκτός έδρας τον αγώνα με τον Φοίβο Συκεών Θεσσαλονίκης με τον οποίο θα ολοκληρωθεί η ένατη αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος α1 εθνική κατηγορίας.

Η αποστολή της ομάδας του Κιλκίς είναι δύσκολη, καθώς η συκεώτικη διανύει περίοδο αγωνιστικής ανόδου, η οποία συνδυάζεται με τον ενθουσιασμό των αρκετών νέων παικτών της και την ισχυρή έδρα.

Το «σκάφος» του ΓΑΣΚ καλείται να αποφύγει αυτόν τον «σκόπελο», δείχνοντας το καλό αγωνιστικό «πρόσωπό» του του τελευταίου διαστήματος, χάρη στο οποίο βελτιώθηκε και η θέση της ομάδας στην κατάταξη. Ενα «πρόσωπο» του οποίο δεν «αποκάλυψε» εντελώς στον εντός έδρας αγώνα με τον ΑΣΕ Δούκα γιά τους «32» του «Τσάλλεντζ Καπ» με επακολουθο την, ευτυχώς ανώδυνη, ήττα «στις λεπτομέρειες».

Οι δυνατότητές του είναι δεδομένες και απλώς καλείται να αγωνισθεί σύμφωνα με αυτές, ενώ ο φίλαθλος κόσμος του Κιλκίς καλείται με την ακόλουθη παρουσία και ένθερμη υποστήριξή του να τον βοηθήσει να τις «ξεδιπλώσει».

Ο προπονητής Γιάννης Λαζαρίδης έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες, ενώ σε δηλώσεις του στον «Μαχητή» τόνισε την ανάγκη να αντιμετωπισθεί ο αγώνας με την δέουσα προσοχή, αυτοσυγκέντρωση και σοβαρότητα.
Η αποψινή συνάντηση του κλειστού γυμναστηρίου Συκεών θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα.

Η κλήρωση των «16»
Στο γκρουπ των ισχυρών τοποθετήθηκε ο ΓΑΣ Κιλκίς ενόψει της κλήρωσης της φάσης των «16» του Τσάλεντζ Καπ, που θα γίνει αύριο Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου, στις 11:30 το πρωί στη Βιέννη.
Υποψήφιοι αντίπαλοι της ομάδας του Κιλκίς, η οποία βρέθηκε στη πρώτη θέση της κατάταξης, είναι οι: Βίζε (Βέλγιο), Ντούκλα (Τσεχία), Πόλωα Σέρβιτι (Εσθονία), Κόκς (Φινλανδία), Ραμάτ (Ισραήλ), Ρεντ Μποις (Λουξεμβούργο), Στορντ (Νορβηγία) και Μπενφίκα (Πορτογαλία).
Αντίθετα, ο ΓΑΣΚ αποφεύγει τις ισχυρές: Χολόν (Ισραήλ), Ντουντελάντζ (Λουξεμβούργο), Άζοτι (Πολωνία), Λίμπερτι (Πορτογαλία), Οντορχέι (Ρουμανία), Ραντντίνσκι (Σερβία), Ζαπορόζιε (Ουκρανία).

Περισσότερα
Δείτε ακόμα