Αθλητισμός

Την Αναγέννηση Βύρωνος υποδέχεται σήμερα ο Γ.Α.Σ.Κιλκίς

Ξαναρχίζει απόψε, ύστερα από διακοπή δύο εβδομάδων, το χειροσφαιρικό πρωτάθλημα α1 εθνικής κατηγορίας.

Ο ΓΑΣ Κιλκίς επιστρέφει …στην δράση παίζοντας εντός έδρας με την «ανεβασμένη» φέτος Αναγέννηση Βύρωνος.

Μετά από τρεις ήττες, εκ των οποίων οι δύο θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί, και μία «παλληκαρίσια» ισοπαλία στην Βέροια, με κοινό παρονομαστή τις πολύ καλές εμφανίσεις ενδεικτικές ομάδας που αξίζει να βρίσκεται στις περίοπτες θέσεις, το κιλκισιώτικο συγκρότημα έχει ως στόχο την πρώτη νίκη, που θα το ενισχύσει βαθμολογικώς και θα το «απογειώσει» ψυχολογικώς.

Κατά το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος του δόθηκε η ευκαιρία να «επουλώσει» κάποιες «πληγές», με πλήρη αποθεραπεία τραυματιών και «μικρή» προετοιμασία με έμφαση στην τακτική και την ψυχολογία.
Ο προπονητής και καθοδογητής Γιάννης Λαζαρίδης δεν έχει στην διάθεσή του μόνο τον τραυματία Φάνη Δεληγιάννη, ενώ στις τάξεις της ομάδας επικρατούν ηρεμία και αποφασιστικότητα.

Ο αγώνας του νέου κλειστού γυμναστηρίου Κιλκίς θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη του βουλευτή ΠΑΣΟΚ νομού Κιλκίς Στέφανου Παραστατίδη στο συνοριακό σταθμό των Ευζώνων

Ζούμε μια μαγική εικόνα. Κρίσιμα θέματα έρχονται στην επιφάνεια κάθε μέρα που αφορούν μείζονα κοινωνικά ζητήματα και κατ’ επέκταση την εκπαίδευση

Του Κώστα Ανθόπουλου* και Νίκου Τσούλια* Και το σχολείο χωρίς ουσιαστική υποστήριξη μοιάζει να είναι με νησίδα μέσα στην έρημο. […]