Χωρίς άγχος στην Μίκρα ο ΓΑΣΚ με τον ΑΕΣΧ Πυλαίας

Αθλητισμός /

Με την διεκδικήτρια της ανόδου στην α1 εθνική κατηγορία αντίστοιχη της ΑΕΣΧ Πυλαίας Θεσσαλονίκης αγωνίζεται εκτός έδρας η χειροσφαιρική ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς.

Μετά την επιτυχή αντεπίθεση, που του εξασφάλισε την αποφυγή κάθε εμπλοκής σε αγώνα «επιβίωσης» στον βόρειο όμιλο της α2 εθνικής κατηγορίας, αλλά και μακριά από τις θέσεις κατατακτηρίων αγώνων γιά την άνοδο, το κιλκισιώτικο συγκρότημα αναμένεται να αγωνισθεί ύστερα από αρκετό καιρό χωρίς άγχος.

Και αυτό το καθιστά ικανό και γιά το καλύτερο, δεδομένου ότι το αυριανό γηπεδούχο στο κλειστό γυμναστήριο Μίκρας δεν έδειξε να υπερτερεί αυτου, τουλάχιστον όσο δείχνει η μεταξύ τους βαθμολογική διαφορά.

Αντιθέτως ο ΓΑΣΚ παρά την λόγω κρίσεως μεταβατική περίοδο, που διανύει, παραμένει …ΓΑΣΚ, άρα ικανός γιά το καλύτερο σε οποιαδήποτε έδρα.

Κατά μείζονα λόγο από την στιγμή που βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο και αγωνίζεται γιά το γόητρο και την υστεροφημία του.

Ο υπηρεσιακός προπονητής Χάρης Δενδράκης έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες.

Η συνάντηση του κλειστού γυμναστηρίου Μίκρας Θεσσαλονίκης θα αρχίσει στις 9 το βράδυ.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Με αποδέκτη… τον δήμαρχο!

Ο αντιδήμαρχος Κιλκίς, αρμόδιος γιά τον πολιτισμό, ήταν ένα από τα πρόσωπα, που τίμησε πριν λίγες ημέρες η ένωση αποστράτων […]

Τι Κιλκίς… Τι Χανιά!

Την Παρασκευή βρισκόμουν σε ένα κατάστημα στο κέντρο του Κιλκίς όταν είδα ένα παλιό συμμαθητή, που είχα καιρό να συναντήσω. […]

«Αντιγραφές» να σου πετύχει!

«Αντιγράφουν», λένε κάποιοι… τον Παπακώστα! Στις… ανεξαρτητοποιήσεις δημοτικών συμβούλων; Μα αυτές έχουν προϊστορία και στο δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς πολύ πριν […]