Φθίνουσα πορεία

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Διορθώσεις στις κατά «ζώνη» και τετραγωνικό μέτρο τιμές των εντός των διοικητικών ορίων του δήμου ακινήτων προτείνουν στην Πολιτεία οι διοικήσεις των δήμων Κιλκίς και Παιονίας.

Κάποιοι αναφέρονται σε πρόταση δικαιότερης τιμολόγησης, σε σχέση με τα αντικειμενικά δεδομένα γιά κάθε επί μέρους περιοχή.

Άλλοι, πάλι, διακρίνουν σ’ αυτήν την πρόταση κάποιες από τις συνέπειες και επιπτώσεις της σύνθετης κρίσης των τελευταίων χρόνων, εξαιτίας της οποίας η οικονομία του τόπου ακολουθεί φθίνουσα πορεία, που οδηγεί στον μαρασμό.

Μία αίσθηση, την οποία επιτείνει η σύγκριση της «ζωηρής εικόνας» της ζωής του νομού Κιλκίς πριν την κρίση με την σημερινή, η οποία έρχονται στιγμές που προκαλεί μελαγχολία ή ακόμη και κατάθλιψη.

Γι’ αυτό, μία δημόσια τοποθέτηση των ιθυνόντων των δήμων επ’ αυτού, με αφορμή την πρόταση για την διόρθωση τιμών ακινήτων, ασφαλώς και θα αναμενόταν με έντονο ενδιαφέρον.

Περισσότερα

Το φλουρί στον πρόεδρο

Το απόγευμα της Τρίτης 31.1.23, λίγο πριν την έναρξη της 2ης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας κόπηκε η καθιερωμένη βασιλόπιτα. […]

Και «καμμένες» και… άσβηστες

Μάλλον δεν συνιστά και την καλύτερη τιμή στην μνήμη του θρύλου του αντάρτικου του Πόντου Ευκλείδη Κουρτίδη… ο φωτισμός του […]

Δείτε ακόμα

Γ. Γεωργαντάς στα εγκαίνια της Zootechnia: Το Μάρτιο στον αέρα οι διαγωνισμοί για τα διαχειριστικά σχέδια βόσκησης

Κλείνει η μεγαλύτερη εκκρεμότητα της ελληνικής κτηνοτροφίας Ως μια ευκαιρία επανεκκίνησης της ελληνικής κτηνοτροφίας, χοιροτροφίας, πτηνοτροφίας και αλιείας χαρακτήρισε την […]