Κοινωνία

Το φροντιστήριο γερμανικών Αν.Βασιλειάδου γιόρτασε την ημερολογιακή «ενηλικίωσή» του

Την Κυριακή 13.12.15 το φροντιστήριο γερμανικών Αναστασίας Βασιλειάδου πραγματοποίησε την καθιερωμένη γιορτή για την απονομή των πτυχίων Γκαίτε στο συνεδριακό κέντρο Κιλκίς υπό την αιγίδα του δήμου Κιλκίς.

Η χρονιά αυτή είναι ιδιαιτέρως σημαντική, καθώς σηματοδοτεί την «ενηλικίωση» του φροντιστηρίου, αφού συμπληρώνονται 18 ολόκληρα χρόνια από την ίδρυσή του. Στο διάστημα αυτό πέρασε πλήθος μαθητών, που αποφοίτησε με επιτυχία κατακτώντας πτυχία αλλά, κυρίως, πολύτιμες γνώσεις. Στο χαιρετισμό που απηύθυνε η διευθύντρια του φροντιστηρίου Αναστασία Βασιλειάδου τόνισε, ότι όλο αυτό το εκπαιδευτικό έργο συνιστά αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς αλλά και μεγάλης αγάπης για το αντικείμενο μιας ολόκληρης ομάδας, δηλαδή όλων των καθηγητριών, των μαθητών αλλά και των γονιών, που στηρίζουν και εμπιστεύονται αυτή την προσπάθεια. Την φετινή χρονιά η κ. Βασιλειάδου βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να απονείμει 56 πτυχία στο σύνολο στα επίπεδα Β1, Β2 και Γ1 αντιστοίχως.

Την γιορτινή ατμόσφαιρα πλαισίωσαν χορωδία του φροντιστηρίου, η θεατρική ομάδα με ένα διασκευασμένο γερμανικό παραμύθι και η σχολή μπαλέτου Ματίνα Κουρσάρη. Η επετειακή αυτή εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς το συνεδριακό κέντρο ήταν κατάμεστο. Το πρόγραμμα παρουσίασαν οι ίδιοι οι μαθητές και προέτρεψαν το κοινό να συμμετέχει ενεργώς τόσο στο τραγούδι όσο και στο εντυπωσιακό «φινάλε» της παράστασης. Στο τέλος της παράστασης πολλοί πρώην μαθητές αλλά και απλοί θεατές παρασύρθηκαν από το κέφι και την χαρά των παιδιών και χόρεψαν μαζί τους μπροστά στη σκηνή. Γονείς, δάσκαλοι και μαθητές γέμισαν περηφάνια τόσο για τα πτυχία αλλά και για το πανέμορφο θέαμα που παρουσίασαν

Περισσότερα
Δείτε ακόμα