Γενικά

Φροντιστηριακό – εκπαιδευτικό σεμινάριο αγγλικής γλώσσας διοργανώνει ο δήμος Κιλκίς

Ο δήμος Κιλκίς σε συνεργασία με την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στα πλαίσια των συνοδευτικών δράσεων του ΤΕΒΑ διοργανώνει φροντιστηριακό-εκπαιδευτικό σεμινάριο αγγλικής γλώσσας για την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019 από τις 10 το πρωί έως τις 1 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς.

Τα σεμινάρια αγγλικής γλώσσας αποτελούν μια συντονισμένη προσπάθεια ενίσχυσης των γνώσεων και εκμάθησης της γλώσσας τόσο για την επαγγελματική σταδιοδρομία των ενδιαφερομένων, πιο άμεσα για τους ενήλικες και μελλοντικά για τους ανήλικους ωφελούμενους, όπως επίσης και για τη δημιουργία ενδιαφέροντος προς τις ξένες γλώσσες.

Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή έως την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019. Επικοινωνήστε τηλεφωνικά ή στείλτε μήνυμα με τα στοιχεία σας στα παρακάτω τηλέφωνα :

Από σταθερό: 2310 804 133

Από κινητό: 690 8244 836

Ή επικοινωνήστε με τις κατά τόπους υπηρεσίες που υποβάλλατε την αίτησή σας στο ΤΕΒΑ.

Στο πρώτο σεμινάριο οι ωφελούμενοι θα διδαχτούν γενικές και βασικές αρχές της αγγλικής γλώσσας (αλφάβητο, χρώματα, άρθρα, ενικός/πληθυντικός αριθμός, αντωνυμίες και εκφράσεις που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας).

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Β.Ρόκος: «Fly Over- Οι Θεσσαλονικείς έχουν πληρώσει πολλές φορές το τίμημα να παίρνουν άλλοι αποφάσεις για την πόλη»

Στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η Πρωτοβουλία Κατοίκων Μαλακαπής, Πυλαίας, Κρυονερίου, ο Σύνδεσμος Κωνσταντινοπολιτών, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης και η […]