Στην Ε.Φρεγγίδου το πρώτο βραβείο του ποιητικού διαγωνισμού της «Τέχνης»

Ο διαγωνισμός συμπλήρωσε είκοσι χρόνια ζωής, και η φετινή ήταν η 21η διοργάνωσή του, πάντοτε στο πλαίσιο των θεσμικών εκδηλώσεων τιμής της επετείου της επικής Μάχης και απελευθέρωσης του Κιλκίς.
Φέτος έλαβαν μέρος 99 δημιουργοί από την Ελλάδα, την Κύπρο και άλλες χώρες.
Το πρώτο βραβείο απονεμήθηκε στην Κιλκισιώτισσα ποιήτρια Ελισάβετ (Ελλη) Φρεγγίδου MSc ψυχολόγο και συνεργάτιδα του δημοσιογραφικού συγκροτήματος του «Μαχητή».
Είναι η πρώτη φορά, που το βραβείο αυτό απονέμεται σε πρόσωπο γέννημα-θρέμμα κιλκισιώτικο και κάτοικο Κιλκίς.
Η Ελλη Φρεγγίδου, που έλαβε μέρος στον διαγωνισμό με το λογοτεχνικο ψευδώνυμο «Στέντωρ», και τιμήθηκε με το πρώτο βραβείο για την ανέκδοτη συλλογή ποιημάτων της με τίτλο «Παύση τετάρτου».
Ενα τίτλο, που δεν σχετίζεται με την πραγματικότητα καθώς η Κιλκισιώτισσα ποιήτρια δημιουργεί ….ακατάπαυστα, έτσι που να μπορεί να γίνει απλώς γιά ένα πανηγυρικό τέλος …της αρχής μιάς συνεχώς ανοδικής πορείας της στον χώρο της σύγχρονης ελληνικής ποίησης.