Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Απέχει παρασάγγας

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ήταν ο εκλεκτός του νεοδημοκράτη αντιδημάρχου οικονομικών του δήμου Παιονίας Γιώργου Φράγκου στην πρόσφατη εκλογική διαδικασία γιά την ανάδειξη του νέου προέδρου της Κεντροαριστεράς, όπως ο ίδιος αποκάλυψε κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, σχολιάζοντας την πρωτοβουλία του.

Γιά την επιλογή του έτερου «Καππαδόκη» της νεοδημοκρατικής παροικίας του δήμου Παιονίας που έλαβε μέρος στην εν λόγω εκλογική διαδικασία, τον δήμαρχο Χρήστο Γκουντενούδη, δεν γνωρίζουμε να σας πούμε, καθώς απέφυγε να την σχολιάσει-αποκαλύψει.

Αυτό, που σίγουρα πληροφορηθήκαμε πάντως, είναι, ότι η εν λόγω επιλογή «απέχει» -και όχι «είναι» όπως διατύπωσε ο κ. Γκουντενούδης- παρασάγγας από την επιλογή του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και επίσης νεοδημοκράτη Κώστα Σιωνίδη να θέσει υποψηφιότητα με τον συνδυασμό του «πράσινου» Παύλου Τονικίδη στις εκλογές του επιμελητηρίου σε ό,τι αφορά στο ζήτημα «πουλήματος παρατάξεων», που είχε θέσει ο δήμαρχος Παιονίας στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο, αναφερόμενος στην στάση του κ. Σιωνίδη.

Διαλέγετε και παίρνετε.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα