Γενικά

Φωτογραφικό αρχείο του Πολυπέτρου δημιουργεί ο πολιτιστικός σύλλογος

Φωτογραφικό αρχείο του χωριού αναρτά ο πολιτιστικός σύλλογος Πολυπέτρου στην ιστοσελίδα του στο “facebook”. Η πρωτοβουλία αποσκοπεί στην συγκέντρωση και διάσωση παλαιών και νέων φωτογραφιών που το περιεχόμενο τους σχετίζεται με το χωριό και τους ανθρώπους του.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Πιστεύουμε ότι το φωτογραφικό αυτό υλικό με τα τεκμηριωμένα στοιχεία που θα το συνοδεύουν θα καλύψει ένα πολύτιμο κομμάτι της σπουδαίας ιστορίας της μικρής κοινότητας μας και θα είναι αμέσως διαθέσιμο σε κάθε ενδιαφερόμενο Πολυπετριανό και όχι μόνο, για γνώση και περεταίρω έρευνα.
Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου στην προσπάθεια του αυτή σας καλεί να συνδράμετε με σχετικές φωτογραφίες που έχετε και πληροφορίες για το περιεχόμενό τους. Επίσης φωτογραφίες που θα αναρτώνται για αναζήτηση στοιχείων τους και γνωρίζετε ζητούμε τη βοήθεια σας ενημερώνοντας μας».

Περισσότερα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]

Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]