Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Να φορούν φωσφορίζοντα ρούχα

«Επισκέπτης» της ιστοσελίδας του «Μαχητή» με αφορμή το πρόσφατο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στον δρόμο Κιλκίς-Ευκαρπίας, με θύμα ποδηλάτη, παρατηρεί τα εξής:

«Το συγκεκριμένο σημείο είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο. Ο φωτισμός είναι ελλειπής, τα αυτοκίνητα τρέχουν πάνω από 70 χιλιόμετρα που είναι το όριο, αλλά και οι ποδηλάτες «παίζουν» με την ζωή τους επειδή πολλές φορές ποδηλατούν απογευματινές και πρώτες βραδινές ώρες, χωρίς να φορούν ρούχα που να φωσφορίζουν στο σκοτάδι.

Περνώ σχεδόν καθημερινώς από εκεί, και μου έχει τύχει να δω ποδηλάτη μπροστά στην «Εκάλη» (και χωρίς να τρέχω), την τελευταία στιγμή. Πρέπει να καταλάβουν οι ποδηλάτες, ότι όταν βγαίνουν στον δρόμο για να κάνουν την βόλτα τους ή την γυμναστική τους, πρέπει οπωσδήποτε να φορούν και τον ανάλογο ρουχισμό. Ευκαιρίας δοθείσης, τα φανάρια μέσα στην πόλη είναι και για τα ποδήλατα και όχι μόνο για τα αυτοκίνητα ή τα μηχανάκια.

Περισσότερα

Σε καλοκαιρινές διακοπές

Είχαμε γράψει στις 8 Ιουλίου γιά τη μη λειτουργία των φαναριών εδώ και δύο εβδομάδες στο κέντρο του Κιλκίς στην […]

Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]