Αθλητισμός

Με φυσιολογική ήττα το ξεκίνημα των κορασίδων του Αίαντος Κιλκίς

Ξεκίνησε το Σάββατο 3.10.15 η πετοσφαιρική ομάδα κορασίδων του Αίαντος Κιλκίς τις αγωνιστικές υποχρεώσεις γιάτην νέα περίοδο.

Στην «πρώτη» ο Αίας αντιμετώπισε εντός έδρας τον περυσινό αήττητο πρωταθλητή (16Χ16) Αρχέλαος Κατερίνης. Συνεργάτης του «Μαχητή» αναφέρει γιά τον αγώνα τα εξής: «Οι κορασίδες μας έβαλαν μεν τα δυνατά τους αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Μόνον στο πρώτο σετ σχεδόν «αγγίξαμε» την ισοπαλία (19-18) και λίγο αργότερα φτάσαμε στο 22-20 κι αυτό ήταν το καλύτερο σημείο του αγώνα για την ομάδα μας. Στα δύο σετ που ακολούθησαν οι αθλήτριες του Αρχέλαου επανήλθαν δριμύτερες κι έτσι μείναμε χαμηλά στο αποτέλεσμα (25-20, 25-9, 25-9).

Συνεχίζουμε δυναμικά και το επόμενο Σάββατο πάλι με δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας, το νέο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς με τις κορασίδες της ομάδας της Νίκης Αιγινίου, την δεύτερη στην περυσινή κατάταξη στον όμιλό μας….
….Το αγωνιστικό τμήμα των παγκορασίδων μας ξεκινά τους αγώνες του τέλη Νοεμβρίου και το αγωνιστικό τμήμα των γυναικών μας αρχές Δεκεμβρίου.
Προς το παρόν διεξάγνται οι προπονήσεις των «ακαδημιών» μας, των δύο προ-αγωνιστικών τμημάτων μας, των τριών αγωνιστικών και του νεοσύστατου τμήματος ενηλίκων, στο ΔΑΚ Κιλκίς και στο γυμναστήριο του δευτέρου γυμνασίου Κιλκίς.

Για πληροφορίες σχετικά με εγγραφή στα τμήματα βόλεϋ και το πρόγραμμα προπονήσεων, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ: 6972680579 .
Για πληροφορίες και εγγραφή στα τμήματα στίβου, τζούντο και ποδηλασίας της ομάδας μας επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ 23410-76965 και 6947 325 628.
Βρείτε μας στο facebook : https://www.facebook.com/aias.kilkis.volleyball».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Αικ.Παναγιωτίδου-Φραγγίδου: «Καθοριστική και στον νομό η συμβολή του ΕΕΣ στην διάδοση της εθελοντικής αιμοδοσίας»

Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται έντονη κινητικότητα στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, σε επίπεδο περιφερειακής ενότητας ή νομού Κιλκίς. Ειδικότερα, το περιφερειακό […]

Φωτοσχόλιο

Συνάντηση Σούλη Καζαντζίδη και Γιώργου Αυτιά μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων γιά της ευρωεκλογές

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ποταμός Αξιός και οι αισθητήρες μέτρησης της στάθμης των υδάτων που τοποθετήθηκαν στην γέφυρα

Στην εγκατάσταση συστήματος μέτρησης στάθμης υδάτων στην γέφυρα του ποταμού Αξιού, στο ύψος της Αξιούπολης, προέβη στα τέλη της προηγούμενης […]