Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

«Ανυπόστατες φήμες»

Φήμες, που ήθελαν την μαιευτική κλινική του νοσοκομείου Κιλκίς να κλείνει μετά από περαιτέρω μείωση προσωπικού, που επήλθε με την συνταξιοδότηση στελεχών της, ενώ άφηναν να πλανώνται ερωτηματικά γιά την τύχη τριών μαιών μετά την επικείμενη αναστολή της λειτουργίας της κλινικής, απεδείχθησαν, εν τέλει, ανυπόστατες.

Η στήλη επικοινώνησε με στελέχη της διοίκησης και του σωματείου εργαζομένων, τα οποία προέβησαν σε οργισμένη διάψευση των φημών, κάνοντας μάλιστα λόγο γιά την μοναδική μαιευτική κλινική δημόσιου νοσοκομείου της περιφέρειας που είναι στελεχωμένη με τρεις μονίμους και έναν επίκουρο ιατρό, ενώ επίκειται και η ένταξη ειδικευομένου ιατρού στην δύναμή της.
Επί πλέον, στελεχώνεται από δώδεκα μαίες, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις, με πλήρεις βάρδιες.

Το μόνο θέμα, που ανέκυψε με την συνταξιοδότηση ενός ιατρού, έχει να κάνει με πρόσκαιρη μείωση των μηνιαίων εφημεριών από τις τριάντα στις εικοσιπέντε, κάτι που αναμένεται να παύσει να υφίσταται με την έλευση και του ειδικευομένου ιατρού.

«Από το συγκεκριμένο υπαρκτό πρόσκαιρο πρόβλημα μέχρι την αυπόστατη φήμη περί αναστολής λειτουργίας της μαιευτικής κλινικής του νοσοκομείου Κιλκίς μεσολαβεί μία …χαώδης απόσταση, που κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να την διανύσει», δήλωσε χαρακτηριστικώς ένα από τα ερωτηθέντα στελέχη του νοσοκομείου.

Περισσότερα

Φωτοσχόλιο

Συνάντηση Σούλη Καζαντζίδη και Γιώργου Αυτιά μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων γιά της ευρωεκλογές

Εντελώς αναμενόμενο

Τον Γιώργο Γεωργαντά βράβευσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κιλκίς την περασμένη Κυριακή κατά την διάρκεια του ετήσιου χορού του, στο  «Κτήμα των Ευχών». […]

Φωτοσχόλιο

Από την συνεδρίαση του δημοτικού συμβούλιο της Πέμπτης 4 Απριλίου 2024

Δείτε ακόμα

Αικ.Παναγιωτίδου-Φραγγίδου: «Καθοριστική και στον νομό η συμβολή του ΕΕΣ στην διάδοση της εθελοντικής αιμοδοσίας»

Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται έντονη κινητικότητα στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, σε επίπεδο περιφερειακής ενότητας ή νομού Κιλκίς. Ειδικότερα, το περιφερειακό […]