Κοινωνία

Εκδήλωση των φίλων φυλακίου Ταβουλάρη γιά την επέτειο του ΟΧΙ

Εκδήλωση τιμής της 82ης επετείου της Εποποιίας του ΟΧΙ διοργανώνουν οι φίλοι του πρώην φυλακίου Ταβουλάρη Μ.Στέρνας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30-10-22, στον χώρο τελετών του φυλακίου, με ώρα έναρξης 12.30 μετά το μεσημέρι.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έπαρση σημαίας, τήρηση σιγής ενός λεπτού στην μνήμη των πεσόντων Ηρώων του ’40-’41 και απόδοση του εθνικού ύμνου.

Σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα αναβληθεί γιά ημερομηνία και ώρα, που θα γνωστοποιηθούν με νεώτερη ανακοίνωση.

Στην πρόσκληση αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

« … Αποτελεί καθήκον και χρέος όλων η διατήρηση άσβεστης της μνήμης της Εποποιίας των Ηρώων προγόνων μας του ’40-’41, χάρη στην θυσία των οποίων γιά πανανθρώπινα ιδανικά και αξίες ζούμε εμείς ελεύθεροι.

Και η ελευθερία κατακτάται με αγώνες και θυσίες στα πεδία πολεμικών και ειρηνικών μαχών, και όχι… στους καναπέδες!».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα