Αθλητισμός

Άλλη μία ήττα …ψυχολογίας για τον Κιλκισιακό στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας

Μπορεί σε έναν ακόμη αγώνα ο Κιλκισιακός να παρουσίασε τα γνωστά προβλήματα στον εκτελεστικό τομέα, όμως στην Αλεξάνδρεια παρουσίασε ευπρόσωπη «εικόνα», που καθιστά πλασματική και άδικη την σημερινή βαθμολογική θέση.

Στο πρώτο ημιχρόνιο, κατά το οποίο η γηπεδούχος διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων, η ομάδα του Κιλκίς αντεπεξήλθε στις δυσκολίες του αγώνα, ενώ κατάφερε να ισοφαρίσει, καθώς δεν επηρεάσθηκε από το «γρήγορο» όσο και ….τυχερό προβάδισμα της αντιπάλου.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ

Η επανάληψη ανήκει στο κιλκισιώτικο συγκρότημα, που παρουσίασε το καλό επιθετικό πρόσωπό του και άσκησε κατά διαστήματα έντονη πίεση.

Ωστόσο, στάθηκε δίπλα άτυχο, τόσο με την, αντίθετη στην ροή του αγώνα, δεύτερη παραβίαση της εστίας του, όσο και με την απώλεια του δικού της πέναλτυ, ιδίως δε με την δεύτερη περίπτωση αφού σε περίπτωση ισοφάρισης έδειξε ότι ήταν ικανό ακόμη και γιά την ανατροπή.

Δυστυχώς, οι δύο προαναφερθείσες φάσεις συνέθεσαν μιάν ήττα ψυχολογίας, με τον Κιλκισιακό, εκεί που εδικαιούτο τα «πολλά» στο τέλος να χάσει και τα λίγα.

Το πιό θετικό σημείο ήταν το ότι παρουσίασε αξιόλογο αγωνιστικό «πρόσωπο» παρά τις αρκετές αναγκαστικές απουσίες, κάτι που παραπέμπει σε συνεχή αγωνιστική ετοιμότητα του συνόλου του εμψύχου δυναμικού του.

Φάσεις-Τέρματα

8’ Σε προσπάθεια απομάκρυνσης της μπάλλας από τον Ματεντζίδη, ο Μυλωνάς απλώνει ενστικτωδώς το πόδι του, στο οποίο αυτή προσκρούει και αποστρακίζεται …στο δεξί «γάμμα» της εστίας του Κιλκισιακού γιά το …τυχερό 1-0!

40’ Από σουτ του Αργυρίου η μπάλλα αποστρακίζεται στην οριζόντια δοκό.
44’ Το 1-1 με ωραία ατομική προσπάθεια και πλασέ του Παπαδημητρίου, ύστερα από μεταβίβαση του Μοσχάκη.
71’ Ο Πολύζος χρησιμοποιεί χέρι στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλλα από την μικρή περιοχή. Το πέναλτυ εκτελεί ο Ραχήμ, «γράφοντας» το 2-1.
76’ Πέναλτυ υπέρ του Κιλκισιακού γιά την ίδια παράβαση από αμυνόμενο του Φιλίππου. Ομως, στην εκτέλεση του Παπαδημητρίου η μπάλλα προσκρούει στην αριστερή κάθετη δοκό εκεί που ο Καρακούτσης «βουτά» στην αντίθετη γωνία.

Οι συνθέσεις
Φίλιππος Αλεξάνδρειας: Καρακούτσης, Σκλιοπίδης(63’ Ραχήμ), Αργυρίου, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Δημητρουλόπουλος, Αβραμόπουλος, Σκοπελίτης(56’ Καρατζάογλου), Μπενίσκος, Κόλα, Μυλωνά(88’ Τάχου.

Κιλκισιακός: Κολιοφούκας, Ρετσίνας, Ραφαηλίδης, Παλάσκας, Ματεντζίδης, Πολύζος, Δοξάκης, Λογγινίδης, Παπαδημητρίου, Μοσχάκης, Πιπερτζής.

Τα πλήρη αποτελέσματα

Φίλιππος Αλεξάνδρειας-Κιλκισιακός 2-1 (8′ Μυλωνάς, 73′ Ραχήμ πεν / 44′ Παπαδημητρίου)

Άρης Παλαιοχωρίου-Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 5-1 (12′-42 πεν Καρλόπουλος, 52′ Ταΐρης, 90+90+ Προβατίδης / 60′ Παρσόπουλος)

Καμπανιακός-ΦΑΣ Νάουσα 0-1 (90′ Κωτσόπουλος)

Αλμωπός Αριδαίας-Αγροτικός Αστέρας 4-0 (25′-34′-65′ Μεντί, 86′ Πετρόφ)

Ηρακλής-Μακεδονικός 1-0 (56′ Ρόβας)

Πιερικός-ΑΕ Καρίτσας 2-1 (63′ Κραγιόπουλος, 78′ Ουαταρά / 47′ Τασίδης)

ΑΠΕ Λαγκαδά-ΑΟ Καρδίας 2-0 (Τριανταφυλλίδης, Κοντέων)

ΔΕν αγωνίστηκε ο Εδεσσαϊκός

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (9η αγωνιστική)[table]
Α/Α,ΟΜΑΔΕΣ,ΑΓΩΝΕΣ,ΤΕΡΜΑΤΑ,BΑΘΜΟΙ,
1.,Άρης Παλαιοχωρίου,9,17-6,19,
2.,Ηρακλής Θεσσαλονίκης,8,11-5,17,
3.,Αλμωπός Αριδαίας,9,15-6,17,
4.,Αγροτικός Αστέρας,9,12-14,14,
5.,Μακεδονικός Νεάπολης,8,7-7,13,
6.,Μ.Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας,9,12-16,13,
7.,ΑΠΕ Λαγκαδά,8,16-8,15,
8.,ΦΑΣ Νάουσα,8,10-7,15,
9.,Πιερικός,9,9-11,13,
10.,ΑΟ Καρδίας,8,8-9,9,
11.,Φίλιππος Αλεξάνδρειας,8,7-7,11,
12.,Εδεσσαϊκός,8,8-14,8,
13.,ΑΕ Καρίτσας,9,8-13,7,
14.,ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ,8,6-13,4,
15.,Καμπανιακός,8,4-14,1,[/table]

Η επόμενη αγωνιστική

Καμπανιακός – Άρης Παλαιοχωρίου

Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων -Αλμωπός Αριδαίας

Νάουσα -Ηρακλής

Αγροτικός Αστέρας -Πιερικός

Μακεδονικός -ΑΠΕ Λαγκαδά

ΑΟ Καρδίας -ΑΣΦ Αλεξάνδρειας

Εδεσσαϊκός – Κιλκισιακός

ΑΕ Καρίτσας Ρεπό

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Βελτιωτικές αλλαγές

Μετά τις βελτιωτικές αλλαγές στο δημοτικό πάρκο – «Κήπος» του Κιλκίς για την καλύτερη αισθητική και λειτουργική εικόνα του χώρου […]

Και οι συμμαθητές παρόντες

Εκτός από θεσμικούς, πολιτιστικούς και θεσμικούς παράγοντες στην ημερίδα το παρόν στην παρουσίαση του μεταπτυχιακού για την τουριστική ανάπτυξη της […]

Την ανάκληση της ΚΥΑ που υποχρεώνει τις επιχειρήσεις να επιστρέψουν στους παρόχους ενέργειας τις επιδοτήσεις ζητά το Επιμελητήριο Κιλκίς

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Χρήστος Χατζημλάδης απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας προς τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη, τον […]