Αθλητισμός

Φιλική επικράτηση του Ηρακλή επί του Εθνικού Ν.Αγιονερίου

Με σκόρερ τους Κερέμ Μπουλούτ και Γιάννη Πασά, ο Ηρακλής νίκησε με 2-0 τον Εθνικό Αγιονερίου κι έδειξε ότι διατηρείται σε καλά επίπεδα ετοιμότητας.

Ο Ηρακλής ταξίδεψε στο Κιλκίς με 16 παίκτες και χρησιμοποίησε αρκετούς παίκτες που μέχρι στιγμής δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής.

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Απόστολος Βέλλιος, ενώ τα γκολ σημείωσαν οι Κερέμ Μπουλούτ (35ο λεπτό) και Γιάννης Πασάς (48ο λεπτό).

Να σημειωθεί ότι η διοίκηση του Εθνικού Νέου Αγιονερίου τίμησε τον Σπύρο Παπαθανασάκη και τον Νίκο Παπαδόπουλο.

Το ζητούμενο για τον Νίκο Παπαδόπουλο και τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή δεν ήταν το αποτελέσμα, αλλά η εμφάνιση και το επίπεδο ετοιμότητάς των.

Ωστόσο, αντεπηξήλθαν θετικά και στα δύο. Ο Κερέμ Μπουλούτ στο 35ο λεπτό και ο Γιάννης Πασσάς στο 48ο, “σφράγισαν” τη νίκη του “Γηραιού” επί του Εθνικού Αγιονερίου με 2-0.

Χρόνο συμμετοχής πήρε ο Γιώργος Μακρής, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα.

Το αποτέλεσμα μπορεί να μην ήταν θετικό για το Νέο Αγιονέρι αλλά η συνολική του παρουσία και η αγωνιστικότητα των ποδοσφαιριστών του άφησε ικανοποιημένο το προπονητικό επιτελείο αφού υπήρξαν πολλές στιγμές που ο Εθνικός παρουσίασε πολύ καλά δείγματα γραφής.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Τσαλουχίδης με βοηθούς τους κ.κ. Σαββίδη, Καρυπίδη.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ:
Γιώτας, Μπουζούρας, Τριανταφυλλίδης, Μιλκούδης, Κοντσίδης, Καρασίμος, Υψηλός, Σ. Στεφανίδης, Ν. Στεφανίδης, Πεχλιβάνης, Δρόσος.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Γιαννίκογλου, Κάσσος, Μπουκουβάλας (Χαντί 46′), Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης, Μακρής (Στάμου 71′), Κυριακίδης, Πουρτουλίδης, Βέλλιος, Πασάς, Μπουλούτ (Λουκίνας 46′).

Περισσότερα

Αβεβαιότητα… από την μέση και κάτω!

Στις τέσσερις αγωνιστικές ημέρες, που απομένουν, έξι ομάδες είναι εκτεθειμένες στο θεωρητικό ενδεχόμενο να «μπλέξουν» στους αγώνες διαβάθμισης για την […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας