Κοινωνία

Φιλικός αγώνας βετεράνων στην Τούμπα στη μνήμη Κ.Αργυρόπουλου

Σε φορτισμένη συγκινησιακά ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 28.5.18, στο γήπεδο της Τούμπας Παιονίας, φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας στη μνήμη του Κυριαζή (Ζούλη) Αργυρόπουλου, που διοργάνωσε ο αθλητικός ποδοσφαιρικός όμιλος βετεράνοι Γουμένισσας, σε συνεργασία με τους βετεράνους Νέας Σάντας Κιλκίς.

Πριν την έναρξη του αγώνα πραγματοποιήθηκε τρισάγιο στη μνήμη του, από τον π. Δανιήλ Αλέξε, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, καθώς έφεραν και μαύρα περιβραχιόνια ως ελάχιστο φόρο τιμής του Κυριαζή (Ζούλη) Αργυρόπουλου που δεν βρίσκετε πια κοντά μας.

Οι ποδοσφαιριστές εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο που εναπόθεσαν μπροστά στην φωτογραφία του.

Οι βετεράνοι Γουμένισσας απένειμαν τιμητική πλακέτα στην σύζυγο του εκλιπόντος κα Ολυμπία Τερζή, μία εικόνα, κρασί Γουμένισσας με το λογότυπο της ομάδας και στα δυο παιδιά του, μια μπάλα ποδοσφαίρου με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών.

Το αγωνιστικό μέρος ήρθε δεύτερο αφού τον πρώτο ρόλο είχε η ανάμνηση του πρώην ποδοσφαιριστή του «Παίων» Τούμπας.

Οι αγώνες των βετεράνων αφιερώνονται κάθε φορά και σε κάποιο γεγονός ή προσωπικότητα, όπως δήλωσε ο πρόεδρος Αστέριος Τάτσης.

Μετά το πέρας του αγώνα οι βετεράνοι Γουμένισσας δεξιώθηκαν τη φιλοξενούμενη ομάδα, με την ευγενική χορηγία του cafe Stadium στην Τούμπα Παιονίας.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Εύκολο… να μετρηθούν

Μέγα το πλήθος κατά την ομιλία Κασσελάκη στο Κιλκίς. Το πλήθος… των αστυνομικών συνοδείας και των υποψηφίων ευρωβουλευτών! Το άλλο […]