Αθλητισμός

Οι «Βετεράνοι Γουμένισσας» έδωσαν φιλικό με σύλλογο του νομού Θεσσαλονίκης

«Γραμμή» επικοινωνίας και αγωνιστικών συναντήσεων «άνοιξαν» ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Βετεράνων Γουμένισσας και η Ένωση Συλλόγων Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

Οι δύο σύλλογοι έδωσαν φιλικό αγώνα την Δευτέρα 11.6.18 στο γήπεδο Πολυπέτρου, με τους παίκτες να… «διαγράφουν» εντός του αγωνιστικού χώρου το χρονικό διάστημα από τον τερματισμό της σταδιοδρομίας τους έως σήμερα, … «ζωγραφίζοντας» στο γήπεδο και παίζοντας με πάθος … μικρών παιδιών, προκαλώντας το αυθόρμητο χειροκρότημα των θεατών.

Την νίκη απέσπασαν οι Γουμενισσιώτες με 5-2, αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο… δεν υπήρχαν νικητές και ηττημένοι.

Σ΄αυτό το πνεύμα αναφέρθηκε σε χαιρετισμό του ο πρόεδρος του ΑΠΟ «Βετεράνοι» Γουμένισσας Αστέριος Τάτσης, απονέμοντας εύσημα στους παλαιμάχους του νομού Θεσσαλονίκης και δηλώνοντας, ότι θα ακολουθήσουν πολλές ακόμη τέτοιες συναντήσεις, «που προσφέρουν ξεχωριστές στιγμές και χρώμα στην ανθρώπινη ζωή».

Ο κ.Τάτσης έπλεξε και το εγκώμιο των ιθυνόντων του Μακεδονικού Πολυπέτρου, για το ότι διατηρούν σε άριστη κατάσταση το γήπεδο του οικισμού, ευχαριστώντας τους για την άμεση ανταπόκρισή τους σε κάθε αίτημα του ΑΠΟ «Βετεράνων» Γουμένισσας για παραχώρησή του για αγωνιστικές εκδηλώσεις του.

Μετά το πέρας του αγώνα ο σύλλογος της Γουμένισσας δεξιώθηκε την αποστολή της ΕΣΠΠΕ Θεσσαλονίκης στο «Καφέ-Κώστας» του Πολυπέτρου, στο κλίμα εκείνο το οποίο συμβάλλει στην σύσφιγξη και ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ αθλητικών (και όχι μόνο) φορέων.

Περισσότερα

Να σκεφθούν τα παιδιά

Πρόκειται για κατ΄επανάληψιν διατυπωθείσα γνώμη και θέση της στήλης, όσον αφορά στην σχέση της τοπικής (αυτο)διοίκησης με φορείς του υψηλού […]

Δείτε ακόμα

Εφημερίδα… «αστέρων»

Το τελευταίο διάστημα η Θεσσαλονίκη λειτουργεί… σαν μαγνήτης, ως περιοχή ιδανική για γυρίσματα ταινιών παραγωγών του Χόλλυγουντ. Έτσι, συχνά πλέον […]