Αθλητισμός

Ανταγωνιστικός αλλά και με περιθώρια και άλλης βελτίωσης ο Αετός Κιλκίς

Με τον εκτός έδρας φιλικό αγώνα με τους γ΄εθνικής κατηγορίας Ικάρους Γιαννιτσών, που είχε χαρακτήρα «δυνατής» προπόνησης και για τις δύο ομάδες, χωρίς μάλιστα να συνταχθεί φύλλο αγώνος και να καταγραφεί αποτέλεσμα, ολοκλήρωσε ο Αετός Κιλκίς το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του γιά το καλαθοσφαιρικό πρωτάθλημα α΄ κατηγορίας Κ.Μακεδονίας.

Ο αγώνας διεξήχθη την Δευτέρα 5-10-20, και η ομάδα του Κιλκίς , απένατι σε μία πιο πλήρη και έτοιμη λόγω διαφοράς κατηγορίας, παρουσίασε ενθαρρυντική εμφάνιση, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, δείχνοντας ότι βρίσκεται πολύ κοντά στο ζητούμενο του να είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημά της, παρ’ όλο που υπάρχουν σ’ αυτήν και άλλα περιθώρια βελτίωσης τόσο στο αγωνιστικό επίπεδο όσο και στην ψυχολογία.

«Η καλαθόσφαιρα είναι ένα απαιτητικό ομαδικό άθλημα, που ζητεί από όλους τους παίκτες του να κάνουν πολλές και διαφορετικές δουλειές στον αγωνιστικό χώρο, και με αυτήν την νοοτροπία συνεχίζουμε την προσπάθεια γιά βελτίωση , ώστε η έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, να μας βρει στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο ετοιμότητας», τονίζεται σε ανακοίνωση του συλλόγου.

Η συνθεση: Κόγιας, Μουρζίδης, Ζύμπερι, Γκρέκος, Φιλιππίδης, Μπαχτσεβάνης, Τσούλης, Μαργαριτίδης, Τσαρίδης, Τολιόπουλος, Στεφούδης, Βαιϊτσουδης.

Ευχαριστήριο
Γιά τον ανωτέρω αγώνα ο Αετός Κιλκίς εξέδωσε γιά τους «οικοδεσπότες» Ικάρους Γιαννιτσών την ακόλουθη ευχαριστήρια ανακοίνωση:

«Ευχαριστούμε τον σύλλογο των Ικάρων Γιαννιτσών γιά την άψογη φιλοξενία, και επιφυλασσόμαστε γιά αντίστοιχη στο μέλλον.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην νέα αγωνιστική περίοδο στην γ΄ εθνική κατηγορία, όπου και θα αγωνίζονται».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα