Αθλητισμός

Άλλη μία φιλική ημερίδα τέκβον-ντο διοργάνωσε με επιτυχία ο Άθλος

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η φιλική ημερίδα κικ μπόξιν του Άθλου Κιλκίς, που διεξήχθη την Κυριακή 18-10-20, στις κεντρικές εγκαταστάσεις του συλλόγου, με την συμμετοχή τεκβον – ντόκα των Άρη Θεσσαλονίκης, ΑΣ Πολίχνης «Νέα Φλόγα», ΑΣ «Κινέζος Τημ» και ΜΦΣ «Μάρτιν» Θεσσαλονίκης.

Κατά την διάρκεια της ημερίδας τηρήθηκαν πιστά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

« … Οι αγώνες ήταν μια καλή ευκαιρία για τους αθλητές και τους προπονητές, γιά να διαπιστωθεί ο βαθμός ετοιμότητας αλλά και το κατά πόσον η πανδημία έχει επηρεάσει το αγωνιστικό επίπεδο, μιάς και είναι δύσκολη η διεξαγωγή επισήμων αναμετρήσεων.

Στην φιλική συνάντηση συμμετέσχον αθλητές όλων των ηλικιών, και λόγω της φύσεως των αγώνων απονεμήθηκαν μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα σε όλους ανεξαιρέτως τους αγωνισθέντες.

Οι επικεφαλής των ομάδων, που έλαβαν μέρος, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τους παράγοντες του ΑΣ Άθλου Κιλκίς και τα συγχαρητήρια τους προς τον προπονητή Κωνσταντίνο Πουντζουκίδη, γιά την άψογη και υψηλού επιπέδου διοργάνωση των αγώνων, ενώ ανανέωσαν το «ραντεβού» τους με επίσημο χαρακτήρα «μόλις η ανθρωπότητα και η επιστήμη καταφέρουν να αντιμετωπίσουν επιτυχώς τον φονικό ιό», όπως τόνισαν όλοι στις δηλώσεις τους».

Ευχαριστήριο του Άθλου

Ο Α.Σ. Άθλος Κιλκίς εκφράζει και δημοσίως τις ευχαριστίες του σε όλους τους αθλητές και στους συμμετασχόντες στην φιλική συνάντηση τάεκβον-ντο συλλόγους Αρη Θεσσαλονίκης, ΑΣ Πολίχνης «Νέα Φλόγα», ΑΣ «Κινέζος Τημ» και ΜΦΣ «Μάρτιν» Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα