Κοινωνία

Επιτυχής φιλανθρωπική εκδήλωση της «Ευκράντης»

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η καθιερωμένη εκδήλωση αγάπης του συλλόγου γυναικών δήμου Παιονιας «Ευκράντη».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10.12.17 στην αίθουσα εκδηλώσεων της λέσχης αξιωματικών φρουράς Πολυκαστρου όπου φίλες και μέλη του συλλόγου είχαν την ευκαιρία να περάσουν ένα ευχάριστο απόγευμα,να προσφέρουν, και να γευτούν διαφορα εδέσματα συνοδεία μουσικης.

ΕΥΚΡΑΝΤΗ ΧΟΡΟΣ

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την αγορά τροφίμων τα οποία θα δοθούν σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη καθώς και για άλλους φιλανθρωπικούς σκοπούς του συλλόγου.

«Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου ευχαριστεί τον ταξίαρχο της 33Μ/Κ ταξιαρχίας Αθανάσιος Ναλμπαντη για την παραχώρηση της αίθουσας, το προσωπικό της Λ.Α.Φ.Πολυκαστρου για την πολύτιμη βοήθειά του,τον αντιδήμαρχο οικονομικών Γεώργιο Φράγκο, την δημοτική σύμβουλο Ελένη Μπερμπερίδου καθώς και όλες τις κυριες για την παρουσία τους και τη στήριξη τους στην εκδήλωση», τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερα

Δρ Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος, το «διαμάντι» της επιστημονικής έρευνας στον «πόλεμο» εναντίον του καρκίνου

Της Βασιλικής Μιχοπούλου* Ο δρ Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος έχει λάβει έξι φορές υψηλού κύρους χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Έρευνας σχεδόν […]

Δείτε ακόμα

ΛΑΝΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

(Στον υπέροχο φίλο μου Γιάννη Σαββόπουλο) Λαναράς ή λαναριτζής ήταν ο τεχνίτης που επεξεργαζόταν το προερχόμενο από το κούρεμα των […]