Αθλητισμός

Αντίστροφη μέτρηση για το πανελλήνιο πρωτάθλημα «Φάρμα Κουκάκη Κιλκίς Rally Cross» στην Αργυρούπολη

Το «Φάρμα Κουκάκη Κιλκίς Rally Cross» υπόσχεται ένα μοναδικό θέαμα για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού

 

Το Σαββατοκύριακο 22-23 Ιουνίου, στην Αργυρούπολη, θα διεξαχθεί το 3ο πανελλήνιο πρωτάθλημα μηχανοκίνητου αθλητισμού «Φάρμα Κουκάκη Κιλκίς Rally Cross» που υπόσχεται ένα εξαιρετικό θέαμα.

Με 18 συμμετέχοντες οδηγούς και τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας, θα προσφέρουν πλούσιο θέαμα και θα διεκδικήσουν επιδόσεις και θέσεις που θα τους βοηθήσουν για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Είναι η τρίτη διοργάνωση που πραγματοποιείται στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα της Αργυρούπολης και η πρώτη πανελληνίου ενδιαφέροντος. «Είμαστε πολύ περήφανοι για τη διεξαγωγή του αγώνα. Ανυπομονούμε για τον αγώνα. Να έρθουν οι αθλητές και οι θεατές. Δημιουργήσαμε μια χωμάτινη πίστα που έχει υψηλές προδιαγραφές. Η υποστήριξη του δήμου Κιλκίς και του χορηγού μας είναι καταλυτική για την επίτευξη του στόχου μας.

Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε τον καθένα για την πίστη του σε μας. Σας περιμένουμε 22 και 23 Ιουνίου στην Αργυρούπολη Κιλκίς», τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου ΧΩΜΑ Κιλκίς, Τάσος Αβραμίδης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλαθρο Θεσσαλονίκης στηναίθουσα “Ηλίας Ζυγούρης” για να συμπληρώσει ο συντονιστής του αγώνα, Χρήστος Μαχαίρας. «Ξεκινήσαμε πριν από εννέα χρόνια. Με πολύ δουλειά καταφέραμε να κάνουμε μια πίστα πρότυπο. Είμαστε χαρούμενοι που φθάσαμε σε αυτό το σημείο, έχοντας τη βοήθεια σημαντικών ανθρώπων. ‘Αλλωστε οι αθλητές δεν μπορούν να επιβιώσουν χωρίς χορηγούς και αυτός είναι ο λόγος που ο αγώνας θέλει τη δική του προβολή».

Ο 16χρονος οδηγός αγώνων Μιχάλης Στάθης από το Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, ως εκπρόσωπος των οδηγών τόνισε πως: «η πίστα του Κιλκίς είναι από τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη στην Ελλάδα», για να συμπληρώσει ο εκπρόσωπος της ΟΜΑΕ, Γιάννης Χατζηαναστασίου «Η πίστα είναι έτοιμη. Είναι από τις καλύτερες στην Ελλάδα, καθώς φτιάχτηκε με πολύ μεράκι. Το θέαμα αναμένεται να είναι πλούσιο. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος να τον παρακολουθήσει, παρά το γεγονός ότι είναι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος».

Η εκπρόσωπος του χορηγού της διοργάνωσης «Φάρμα Κουκάκη», Βάνα Πετρουλάκη επισήμανε πως: «είναι μεγάλη μας χαρά που χορηγούμε αυτό το γεγονός. Όπως ανέφερε, γενικότερα η «Φάρμα Κουκάκη» είναι αρωγός σε δράσεις που προβάλλουν και αναδεικνύουν την ευρύτερη περιοχή.

Ακόμα η κ. Πετρουλάκη υπογράμμισε την ευαισθητοποίηση της «Φάρμα Κουκάκη» και προσωπικά του ίδιου του ιδιοκτήτη της εταιρείας Θανάση Κουκάκη στην ανάδειξη της περιοχής και στην ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας του Κιλκίς.

Στη «Φάρμα Κουκάκη» οι αξίες που έχουμε ως επίκεντρο είναι αυτές της ευγενούς άμιλλας και της ομαδικότητας. Είναι αξίες που τις στηρίζουμε μέσα στην εταιρεία αλλά και σε διοργανώσεις.

Συμβάλλουμε σταθερά στην υλικοτεχνική και στην οικονομική στήριξη του τόπου. Η στήριξή μας δεν είναι μόνο οικονομική. Είναι μια έμπρακτη κίνηση στην οποία θέλουμε ενεργά να συμβάλλουμε και να αναδείξουμε τον τόπο μας».

Στην συνέντευξη τύπου ανακοινώθηκε και ο ειδικός χώρος VIP BY ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ που θα υπάρχει στον χώρο του αγώνα για να φιλοξενήσει σε ιδανικές συνθήκες τα μέσα ενημέρωσης που θα βρεθούν στις 22 και 23 Ιουνίου στην Αργυρούπολη για να καλύψουν την διοργάνωση.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα