Οικονομία

Η «Φάρμα Κουκάκη» κατακτά και …τις ξένες αγορές!

H συμμετοχή της «Φάρμας Κουκάκη» στην μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τροφίμων & ποτών «Anuga 2017» στην Κολωνία ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.

ΚΟΥΚΑΚΗΣ

Οι εμπορικοί επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γευτούν αγνά, ελληνικά γαλακτοκομικά προϊόντα όπως γιαούρτι, κρέμες, ρυζόγαλο, αριάνι, κεφίρ και να ενημερωθούν σχετικά με την καθετοποιημένη διαχείριση του γάλακτος – από το χωράφι έως το ράφι – που περιλαμβάνει καλλιέργεια ζωοτροφών και εκτροφή αγελάδων στον κάμπο των Κάτω Αποστόλων.

Περισσότεροι από 4.000 επαγγελματιών από όλο τον κόσμο εντυπωσιάστηκαν από το καλαίσθητο περίπτερο, την όμορφη ποικιλία, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τις ξένες αγορές και την ποιότητα των προϊόντων της οικογενειακής γαλακτοβιομηχανίας.

ΚΟΥΚΑΚΗΣ

Στα πλαίσια της έκθεσης το Κεφίρ με στέβια & φρούτα «Φάρμας Κουκάκη» έλαβε εξαιρετική διάκριση συμμετέχοντας στο Anuga Taste Innovation Show ως ένα από τα πιο καινοτόμα νέα λανσαρίσματα.

Επίσης, για πρώτη φορά παρουσιάστηκαν στο κοινό του εξωτερικού τα προϊόντα της «Φάρμας Κουκάκη» που βραβεύθηκαν με την ανώτατη διάκριση στον διαγωνισμό του κορυφαίου Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης & Ποιότητας (iTQi) 2017.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα