Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Φαίη …«δαγκωτό»

Όσο είναι η Σκορδά στην τηλεόραση, Κιλκίς και Άνω Πορρόια Σερρών θα έχουν μόνιμη πρόσβαση σ’ αυτήν, ως σημεία αναφορά!

Είναι, επειδή η Φαίη ανήκει …στην αναχρονιστική εκείνη «τσοκαρία» (γιά να θυμηθούμε και τον αείμνηστο Δημήτρη Ψαθά) των …«κομπλεξικών» που έχουν «καμάρι» να ονοματίζουν τον τόπο καταγωγής τους (και μάλιστα με ακρίβεια και όχι γενικόλογη αναφορά σε ευρύτερη περιοχή) κάνοντάς τον κτήμα όλης της Ελλάδας, όταν είναι «επώνυμοι»!

Όπως, γιά ακόμη πιό χαρακτηριστικό παράδειγμα, εκείνος, μωρέ, ο …«ηθοποιάκος δευτέρας διαλογής» (!) ο αείμνηστος Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, που έκανε κτήμα όλης της Ελλάδας το Διακοφτό Αχαϊας!

Α χου! Τι …«μπανάλ»! Όπως θα έλεγαν κάποιοι της …«υψηλής κουλτούρας» και «πρώτης διαλογής» που απαξιώνουν να «ασχολούνται» με τέτοια …«ευτελή πράγματα», δημιουργώντας την αίσθηση ότι τον «τίτλο» του τόπου καταγωγής ανθρώπων του «συναφιού» τους τον έχουν μόνον …οι έδρες νομών συν ωρισμένες ακόμη μεγάλες πόλεις-σημεία αναφοράς!

Γι’ αυτό, λοιπόν, εμείς που ανήκουμε ….στους «μπανάλ», συνεχίζουμε να «ψηφίζουμε» ….Φαίη «δαγκωτό»!
Ακόμη και με τις όποιες (τηλεοπτικές) αδυναμίες της!

Περισσότερα

Φωτοσχόλιο

Από την αθλητική δράση με θέμα “Παραολυμπιακά και άλλα” στην Αξιούπολη

Άμεση ανταπόκριση

Μία πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή αθλητική εκδήλωση με τίτλο «Παραολυμπιακά και άλλα» διοργάνωσε πριν από μερικές ημέρες ο δήμος Παιονίας […]

Οι αγάπες… «πληγώνουν»

Πληροφορηθήκαμε από τον πρόεδρο του εργατικοϋπαλληλικού κέντρου Κιλκίς (ΕΚΚ) Τάσο Καπνίδη, ότι η άτυχη εργαζομένη στον δήμου Κιλκίς, η οποία […]

Δείτε ακόμα