Γενικά

Ευχαριστήριο μύνημα του πρώην διοικητή Πυράρχου Κ.Τσάγκαλου

Ολοκληρώνοντας τον κύκλο της θητείας μου στην διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του νομού Κιλκίς θέλω να ευχαριστήσω δημόσια, την ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος που μού εμπιστεύθηκε μία τόσο σημαντική θέση ευθύνης, όπως και άλλες στο παρελθόν, την οποία υπηρέτησα με γνώμονα την αποστολή και τα ιδανικά του Πυροσβεστικού Σώματος.

Επιθυμώ να ευχαριστήσω όλους και όλες, τους συναδέλφους με τους οποίους υπηρέτησα, συνεργάστηκα όλο αυτό το διάστημα. Για τη συλλογική μας προσπάθεια, την ανάληψη πρωτοβουλιών για την ανάπτυξη δράσεων με κοινωνικό χαρακτήρα, τον καθημερινό αγώνα για την αντιμετώπιση όλων των συμβάντων και των περιστατικών.

Είμαι βέβαιος πως θα συνεχίσετε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας για την προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών και του φυσικού περιβάλλοντος.

Επιπλέον, ευχαριστώ όλες τις Αρχές και τους φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς για το άριστο επίπεδο της συνεργασίας μας σε ό,τι αφορά το έργο του Πυροσβεστικού Σώματος, τα μέλη των εθελοντικών ομάδων, τα ΜΜΕ του νομού
και όλους τους πολίτες.

Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι και από τη νέα μου θέση στην ΔΙ.Π.Υ. Θεσσαλονίκης, θα συνεχίσω να είμαι αρωγός στις προσπάθειες των συναδέλφων μου.

Στον νέο διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Κιλκίς, Πύραρχο Νικόλαο Παλαμούτη, εύχομαι υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του.

Κωνσταντίνος Ι. Τσάγκαλος
Πύραρχος

Περισσότερα
Δείτε ακόμα