Αθλητισμός

Έχασε την νίκη… στο Λουτράκι «μέσα από τα χέρια» ο ΓΑΣΚ 25-23

Σε αγώνα της εξ αναβολής δεύτερης αγωνιστικής ημέρας του χειροσφαιρικού πρωταθλήματος α1 εθνικής κατηγορίας, που διεξήχθη στο Λουτράκι την Τετάρτη 8.10.14, ο ΓΑΣ Κιλκίς ηττήθηκε από τον τοπικό Ποσειδώνα με 25-23.
Ο ΓΑΣΚ στάθηκε με αξιώσεις και στα πενήντα από τα εξήντα λεπτά παρουσίασε «εικόνα» ομάδας που αξίζει να βρίσκεται στο «προσκήνιο», «κάνοντας δύσκολη την ζωή» του Ποσειδώνος στο άδειο λόγω τιμωρίας κλειστό του Λουτρακίου. Το παιχνίδι κρίθηκε στο τελευταίο δίλεπτο με τον Ποσειδώνα να είναι πιο ψύχραιμος και την ομάδα του Κιλκίς να χάνει αρκετά σουτ από τα έξι μέτρα που απόκρουσε ο Βλαχογεώργος.

«Πλήρωσε», όμως, ακριβά ωρισμένα διαδοχικά λάθη, είτε αμυντικές ολιγωρίες είτε βεβιασμένες τελικές επιθετικές προσπάθειες, στο τελευταίο πεντάλεπτο, και των δύο ημιχρονίων, καθώς εξ αιτίας αυτών έχασε την νίκη …«μέσα από τα χέρια» του και μαζί την ευκαιρία να «θεμελιώσει» από πολύ νωρίς μία από τις περισσότερο προνομιούχους, σε σχέση με την δεύτερη και τελική φάση, του πρωταθλήματος, θέσεις.
Πάντως, η απόδοσή του κρίνεται ιδιαιτέρως ενθαρρυντική γιά την συνέχεια, παρά την μέχρι στιγμής χαμηλή θέση του, που οφείλεται κυρίως στο πολύ «δύσκολο» πρόγραμμα της αρχής του πρωταθλήματος.

Ο Γιάννης Λαζαρίδης μετά το τέλος του παιχνιδιού δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους αθλητές μου. Για 59 λεπτά ανταποκρίθηκαν στο ματς, στο τελευταίο λεπτό τα χαμένα τετ α τετ που ήταν θέμα συγκέντρωσης δεν μας άφησαν να φύγουμε νικητές από το Λουτράκι. Συγχαρητήρια στην διαιτησία του αγώνα. Επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, όπου αποκλειστικός μας στόχος είναι η νίκη».
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ (Τυφτικίδης): Βλαχογεώργος, Βαμβακάς 5, Πέρρος 6, Δημητρόπουλος, Χερουβείμ, Τοκατζόγλου, Μανιουδάκης, Οικονόμου 1, Παπαδιονυσίου, Μπάρμπας, Τρουμπέτας 6, Μελετάκος 4, Βασιλειάδης, Παπαδόπουλος, Ρουμελιώτης 4

ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ (Λαζαρίδης): Κοτανίδης, Τάτσης 1, Δούγιας 6, Χαλκίδης, Γιαβασίδης, Δεληγιάννης 3, Μπαλάσκας, Δημάκης 3, Γουγλίδης, Μαυρόπουλος, Παπαδόπουλος 3, Σισμανίδης 3, Γρηγοριάδης 4, Κοβλακάς.

Η επομένη αγωνιστική ημέρα:
Σάββατο 11.10.14, 18.00, ΓΑΣ Κιλκίς-ΑΕΚ Αθηνών

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Θα συνεχισθεί και αλλού

Ο μεγάλος νικητής των πρόσφατων εκλογών στην Ολλανδία ήταν το υπερσυντηρητικό κόμμα του Γκέερτ Βίλντερς με την ομοϊδεάτισσα του Μαρίν […]