Ελλάδα

Α.Εξαδάκτυλος: Να ζητήση συγγνώμη ο Κ.Πέτσας – 170 γιατροί εκδήλωσαν ενδιαφέρον στη Θεσσαλονίκη για το ΕΣΥ

«Να ζητήσουν συγγνώμη και να καταλάβουν ότι απευθύνονται σε ανθρώπους που έχουν όλη την καλή διάθεση», είπε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, εμφανώς ενοχλημένος με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα ο οποίος κατά τη χθεσινή ενημέρωση ανέφερε ότι μόνο οκτώ γιατροί εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να βοηθήσουν το ΕΣΥ.

Μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και τον Στέφανο Διαμαντόπουλο, ο κ. Εξαδάκτυλος είπε ότι εκδήλωσαν ενδιαφέρον «170 γιατροί στον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, 22 στον Ιατρικό Σύλλογο Αθήνας, 25 στην Λάρισα και αντίστοιχα νούμερα σε όλους τους ιατρικούς συλλόγους της χώρας».

Ωστόσο όπως εξήγησε «από αυτούς τους 170 αποφάσισαν οι αρμόδιοι να απευθυνθούν σε έναν αριθμό μόνο και να μην τους καλέσουν όλους. Από αυτούς κατάφεραν να ενσωματώσουν μέχρι στιγμής μόνο τους οκτώ. Άλλο από τους διακόσους τόσους κατάφερα να ενσωματώσω οκτώ και άλλο οκτώ δήλωσαν παρόν».

«Βρες έναν τρόπο να τον χρησιμοποιήσεις ή έχουμε πόλεμο ή δεν έχουμε πόλεμο. Και να πούμε κάτι. Οι 170 αυτοί ούτε άνεργοι είναι, ούτε αργόσχολοι ούτε ερασιτέχνες. Οι άνθρωποι αυτοί προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο. Όταν λένε ερχόμαστε να βοηθήσουμε θα πρέπει να τους υποδεθούν με χαμόγελο», τόνισε ο κ. Εξαδάκτυλος.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την τακτική συνεδρίαση η ΔΕΕΠ Ν.Δ ν. Κιλκίς γιά την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος των Ευρωεκλογών.