Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Τα παράλογα

Πήγε να κάνει,όπως …μία ζωή το καλό, και της «βγήκε» …πολύ ξινό!

«Πότισε ροδόσταμο» ουκ ολίγες «πονεμένες ψυχές» προσφύγων και … «παντός τύπου μεταναστών», και «ποτίστηκε φαρμάκι» από κάποιους από τους εκ μέρους της ευεργεθέντες και τον «υπερβάλλοντα ζήλο» κάποιων στελεχών των τοπικών αρχών.

Αν μη τι άλλο, το περιστατικό της εμπλοκής της γνωστής γιά τις ανθρωπιστικές ευαισθησίες της αντιδημάρχου Παιονίας Ευανθίας (Εβελίνας) Πολιτίδου, στα «γρανάζια» της αστυνομίας και της Δικαιοσύνης γιά κάτι, γιά το οποίο δεν έφερε την παραμικρή ευθύνη, καταδεικνύει την κατάσταση γενικού παραλογισμού, στην οποία έχει περιπέσειο τόπος εξ αιτίας της αφρόνου πολιτικών των κατά τα τελευταία χρόνια κυβερνώντων σε όλους τους τομείς, ιδίως δε στο λεγόμενο «μεταναστευτικό».

Γιά την οποία κάποιοι θα έπρεπε να έχουν διωχθεί αυτεπαγγέλτως από την Δικαιοσύνη, όπως κάθε πολιτικός με ιδέες, ή μάλλον οι …ιδεοληψίες, και επιλογές έχουν προκαλέσει ζημιά στον τόπο, παραμένοντας μονίμως στο απυρόβλητο.

Περισσότερα

Έγκριση χωρίς… αποσπάσεις

Να ενταχθεί το τμήμα ελέγχου διαβατηρίων (ΤΕΔ) του μεθοριακού σταθμού Ευζώνων στις υπηρεσίες τουριστικού ενδιαφέροντος της Ελληνικής Αστυνομίας. Βάσιμο και […]

«Οι μόνοι χωρίς κολυμβητήριο»

H ομιλία του σε πρόσφατη εκδήλωση του κόμματός του «Νίκη» αφορούσε στα γενικά θέματα. Όμως, ο Δημήτρης Νατσιός δεν λησμονεί… […]

Φωτοσχόλιο

Από την επισκεψη της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου στην Αγία Παρασκευή

Δείτε ακόμα