Πολιτική

«Εβδομάδα Αγάπης» της ΟΝΝΕΔ Κιλκίς κατά την διάρκεια εμποροπανήγυρης

Επιτυχία σημείωσε και φέτος η θεσμική «Εβδομάδα Αγάπης», την οποία διοργανώνει κάθε χρόνο η ΟΝΝΕΔ Κιλκίς κατά την διάρκεια της ετησίας εμποροπανηγύρεως.

Με την ευκαιρία της ολοκληρώσεως της εβδομάδας η ΟΝΝΕΔ Κιλκίς εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Με ένα μεγάλο ευχαριστώ και με απεριόριστη ευγνωμοσύνη θέλουμε να δείξουμε την χαρά μας για την φετινή ανταπόκριση των συμπολιτών μας στην «Εβδομάδα Αγάπης», που διοργανώσαμε για πέμπτη χρονιά στα πλαίσια της εμποροπανηγύρεως του Κιλκίς.

Φέτος μας αγκαλιάσατε πολύ και μας δώσατε δύναμη να συνεχίσουμε να προσπαθούμε και να κάνουμε δράσεις. Καταλάβαμε ότι σας έχουμε δίπλα μας ξεπερνώντας κομματικούς χρωματισμούς και δεύτερες σκέψεις.

Ευχαριστούμε πολύ λοιπόν για την βοήθεια σας στην προσπάθεια ενίσχυσης συλλόγων του τόπου μας. Να είστε σίγουροι, ότι η προσφορά σας θα κάνει χαρούμενους πολλούς συνανθρώπους μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τους κ.κ. Θεόδωρο Πασσαλίδη, Παύλο Πασσαλίδη και τον Γιώργο Πασσαλίδη για την μεγάλη βοήθεια που μας προσέφεραν στην διοργάνωση της αγοράς. Επίσης ευχαριστούμε από καρδιάς την Χριστίνα Κουρουζίδου, υπεύθυνη του συλλόγου «Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς» για την υποστήριξή της».

Περισσότερα

Χρήστος Σπίγκος: Οι καιροί ου μενετοί

Η συναρπαστική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, και αργότερα με τη διασταλτική προσθήκη «ΠΣ», θα προσελκύσει το ερευνητικό ενδιαφέρον αρκετών πολιτικών επιστημόνων, […]

Δείτε ακόμα