Αθλητισμός

Έβαλαν την «υπογραφή» και «σφραγίδα» τους στα «Φασουλάδια» δρομείς του Αίαντος Κιλκίς

Στην ετήσια διοργάνωση δρόμου επί δημοσίας οδού γιά εν ενεργεία και παλαιμάχους κλασικού αθλητισμού του δήμου Λαγκαδά, με την επωνυμία «Φασουλάδια», οι αγώνες της οποίας διεξήχθησαν την Κυριακή 22.3.15 στην περιοχή των ιαματικών λουτρών Λαγκαδά έλαβε μέρος ο Αίας Κιλκίς.
Στο σχετικό ενημερωτικό δελτιο αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:
«….Στους δύο δρόμους, των 5125μ. και 10000μ. συμμετέσχαν συνολικώς 183 δρομείς στους οποίους ο καιρός στάθηκε σύμμαχος αφού οι συνθήκες ήταν ιδανικές.
ΦΑΣΟΥΛΑΔΙΑ
Ο μαραθωνοδρόμος Γιάννης Πολυμένης μετά την επιτυχία του στον διεθνή ημιμαραθώνιο Ναυπλίου, αγωνίστηκε στα 10000μ. και ανάμεσα σε 127 συμμετέχοντες κατάφερε να διακριθεί και πάλι, τερματίζοντας δεύτερος και πρώτος στην κατηγορία του, με χρόνο 37.30’.
Στα 5125μ. Έλαβαν μέρος 56 δρεομείς και ο Παναγιώτης Αβραμίδης με 22.00 τερμάτισε τέταρτος στην γενική κατάταξη και πρώτος στην κατηγορία ηλικιών 18-34. Δεύτερος στην ίδια κατηγορία και έκτος στην γενική κατάταξη ήταν ο Αλέξης Μιχάλης ενώ η τριπλή επιτυχία του Αίαντος ολοκληρώθηκε με τον Κυριάκο Σαχπεκίδη που κατέλαβε και την έβδομη θέση της γενικής κατάταξης.
Στην κατηγορία 50-54 ετών ο Σταύρος Κατσαρώνας τερμάτισε πρώτος και κατετάγη ένατος στο σύνολο με 23.27 ενώ έλαβε μέρος στον αγώνα και ο προπονητής του συλλόγου Χάρης Μιναρετζής.
Στα 5.125μ. γυναικών η Μαρία Στάμου τερμάτισε πέμπτη στη γενική κατάταξη και πρώτη στην κατηγορία 18-29 με επίδοση 22.51. Στην κατηγορία 30-34 ετών η Ρεβέκκα Κομήτη πήρε επίσης την πρώτη θέση με 27.50, συμπληρώνοντας έτσι ιδανικά την εξαιρετική παρουσία των δρομέων του Αίαντος.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]