Κοινωνία

Επιτυχημένη η “Εκδήλωση Αγάπης” της «Ευκράντης»

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη «Εκδήλωση Αγάπης» που διοργάνωσε ο σύλλογος γυναικών δήμου Παιονίας «Ευκράντη».

Συγκινητική η παρουσία μελών και φίλων δείχνοντας για μιάν ακόμη φορά εμπράκτως την στήριξη τους στις δράσεις του συλλόγου μας.

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου ευχαριστεί τον π.Εμμανουήλ,τον, δήμαρχο Παιονίας Κώστα Σιωνίδη, τους αντιδημάρχους Αθανάσιο Τζούρτζο, Γιάννη Αδαμόπουλο και Ελένη Λιακοπούλου ,τον πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου Μικρασιατών Πολυκάστρου και περιχώρων Γρηγόρη Κουμαρνέτο, τις εκπροσώπους του πολιτιστικού συλλόγου Βαφειοχωρίου “Ο Αγιος Γεώργιος” και την πρόεδρο του συλλόγου διαβητικων Παιονιας Λίνα Δώνη γιά την παρουσία τους στην εκδήλωση.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον δοιηκητή της 33 Μ/Κ ταξιαρχιας ,ταξίαρχο Γεώργιο Στεφανίδη γιά την παραχώρηση της αιθουσας εκδηλωσεων της ΛΑΦ Πολυκάστρου καθώς και το προσωπικό γιά την πολύτιμη βοήθεια τους.

Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μας.

Τέλος, ευχαριστούμε όλες τις κυρίες γιά την παρουσία τους.

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου εύχεται σε όλες και όλους να έχετε υγεία και να περάσετε όμορφα και ευλογημένα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα