Γενικά

Ευχαριστίες της διοίκησης του νοσοκομείου προς τον μητροπολίτη Γουμένισσας

Τις ευχαριστίες της διοίκησης του νοσοκομείου Κ.Υ. Γουμένισσας εκφράζει με επιστολή του προς τον μητροπολίτη Γουμενίσης, Αξιουλόπλεως και Πολυκάστρου στην οποία αναφέρει τα εξής:

“Για άλλη μια φορά το νοσοκομείο Κ.Υ. Γουμένισσας αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για την στήριξη και την αμέριστη συμπαράσταση της, την ιερά μητρόπολη Γουμενίσσης Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου.

Παρά τις πρωτόγνωρες δυσκολίες και αξιοπερίεργες συνθήκες που βίωσε και βιώνει τις τελευταίες μέρες η Εκκλησία μας αποδεικνύει για άλλη μια φόρα ότι είναι ο αδιαμφισβήτητος φάρος αλληλεγγύης της πατρίδας μας.

Σε μια έμπρακτη κίνηση αγάπης προχώρησε ο σεβασμιότατος μητροπολίτης μας κ.κ. Δημήτριος, προσφέροντας τον μισθό ενός μήνα στο νοσοκομείο μας, προκειμένου αυτός να αξιοποιηθεί για τυχόν ανάγκες που θα προκύψουν. Για το λόγο αυτό η διοίκηση και οι εργαζόμενοι τον ευχαριστούμε ολόψυχα.

Γίναμε γνώστες της προσφοράς αυτής τηλεφωνικώς πριν την Μεγάλη Εβδομάδα και επισκεφθήκαμε τον σεβασμιότατο μητροπολίτη μας μαζί με τον πρόεδρο της κοινότητας Αστέριο Τάτση για το Χριστός Ανέστη.

Η προσφορά αυτή αποτελεί μια σημαντική βοήθεια για το νοσοκομείο μας, ώστε να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε απρόσκοπτα αρωγοί και να προσφέρουμε τα μέγιστα στην τοπική κοινωνία.

Τηρούμε πάντα τις οδηγίες της Πολιτείας.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ – ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ”

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Στην αγορά η Ρένα Δούρου

Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στο […]