Πολιτική

Ευχαριστήριο Γιάννη Φωτακέλη

Αισθάνομαι την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστήσω θερμά την Κεντρική Διοίκηση της ΝΔ αλλά και τον πρόεδρο της κομματικής οργάνωσης του νομού μας Μηνά Παπαδόπουλο, που έδειξε εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου και με πρότεινε (στην Κεντρική Διοίκηση του κόμματος) προκειμένου να αναλάβω τα καθήκοντα του τομεάρχη Παιδείας και Θρησκευμάτων, αλλά και για την υποδοχή και την ενημέρωση μου για θέματα του τομέα, του οποίου την ευθύνη ανέλαβα.

Στη συνέχεια, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους αγαπητούς συναδέλφους μου, που από τη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων μου, με αποδέχτηκαν και συνεργάστηκαν μαζί μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, βοηθώντας με κατ’ αυτόν τον τρόπο να ενταχθώ και λειτουργήσω χωρίς να υπάρχουν εμπόδια και δυσκολίες.

Ο τομέας της παιδείας τα τελευταία χρόνια έχει «βιώσει» αλλαγές και το εκπαιδευτικό σύστημα προσπαθεί να προσαρμοστεί σε μια νέα πραγματικότητα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερα και στο άρθρο μου. Είναι λοιπόν, υπόθεση όλων μας η ευημερία και η εύρυθμη λειτουργία του, πέρα από κόμματα και συνειδήσεις και με έναν κοινό στόχο.

Τέλος, έχοντας αναλάβει τα καθήκοντά μου, θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών του κόμματος της ΝΔ και της Διοικούσας και να συνδράμω το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

*Υπεύθυνος τομέα Παιδείας ΔΕΕΠ νομού Κιλκίς ΝΔ

Περισσότερα
Δείτε ακόμα