Κοινωνία

Ευχαριστήριο του ΕΕΣ για δωρεά της 1ης Τ.Ο.Μ.Υ. Κιλκίς

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, από την ίδρυση του παραμένει διαχρονικά αφοσιωμένος στην ανακούφιση του πόνου των συνανθρώπων μας συνεχίζοντας το πολύπλευρο έργο του με κινητήριο δύναμη τους Εθελοντές του.

Ο ΕΕΣ όμως τίποτα δεν θα μπορούσε να επιτύχει, αν πλάι στους εθελοντές δεν βρίσκονταν οι ανώνυμοι και επώνυμοι συμπολίτες μας, που ηθικά αλλά κυρίως υλικά συνδράμουν με κάθε τρόπο στο δύσκολο έργο που έχουμε ν΄ αντιμετωπίσουμε στην εποχή μας.

Για το λόγο αυτό το τμήμα ΕΕΣ Κιλκίς θερμά ευχαριστεί τους εργαζόμενους της 1ης Τ.Ο.Μ.Υ. (Τοπική Ομάδα Υγέιας) και του Κέντρου Υγείας Κιλκίς που επέλεξαν και εμπιστεύτηκαν τον Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς να προσφέρουν μεγάλη ποσότητα σε αλεύρι και γάλα μακράς διαρκείας ώστε να ενισχυθούν τα δέματα αγάπης που διανεμήθηκαν τις ημέρες των εορτών από το Τμήμα ΕΕΣ Κιλκίς σε 350 οικογένειες.

Η κίνηση αυτή όταν πραγματοποιείται από μία οργανωμένη δομή υγείας αποκτά ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα και σημασία αποδεικνύοντας στην πράξη και την αναγνώριση του ανθρωπιστικού έργου μας αλλά και την συμπαράσταση σε αυτό από τον Τομέα Υγείας της τοπικής κοινωνίας μας.

Όσο υπάρχουν συμπολίτες μας που με τις προσφορές τους δείχνουν την αλληλεγγύη τους, τότε υπάρχει ελπίδα να ξεπεράσουμε την κρίση, γιατί απλά υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την τακτική συνεδρίαση η ΔΕΕΠ Ν.Δ ν. Κιλκίς γιά την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος των Ευρωεκλογών.