Εκπαίδευση

Ευχαριστήριο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου Νέας Σάντας

Η πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου Νέας Σάντας, καθώς και οι εκπαιδευτικοί του νηπιαγωγείου, αισθάνονται την βαθιά ανάγκη να εκφράσουν δημόσια τις απέραντες ευχαριστίες τους στην εταιρεία «ΠΑΡΚΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε» με έδρα την Νέα Σάντα και ειδικά τον πρόεδρο της Βασίλη Λιάλιο για την προσφορά δωρεάς προς το νηπιαγωγείο Νέας Σάντας.

 Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και ενθαρρυντικό στην δύσκολη εποχή που ζούμε να υπάρχουν εταιρείες που στηρίζουν έμπρακτα με την προσφορά τους, τέτοιου είδους δράσεις που δίνουν χαρά στα παιδιά μας.
Το μεγάλο ενδιαφέρον σας, καθώς και η αλληλεγγύη που δείξατε άμεσα, φανερώνει την κοινωνική ευαισθησία σας και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια από όλους μας.
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και σας ευχόμαστε η επιχείρηση σας να συνεχίσει την ανοδική της πορεία, διότι το αξίζει.
Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Η διαφορά… στο πατρώνυμο

Aνάμεσα σε αυτά, που προκάλεσαν εντύπωση στην πρόσφατη ανακοίνωση ονομάτων υποψηφίων για τις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου από πλευράς […]

“Μιλούσε”… το ήθος του!

“Στην μουσική, αρχής γενομένης από την βυζαντινή, με “μύησε” από μικρό παιδί ο εξαίρετος ψάλτης, που είχαμε στο χωριό, Θοδωρής […]