Αθλητισμός

Χ.Δαμιανίδης: «Θα συνεχίσω να είμαι αρωγός του κιλκισιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου»

Ο πρώην πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Κιλκίς Χαράλαμπος Δαμιανίδης προέβη στην ακόλουθη ευχαριστήρια δήλωση:

«Μετά από δεκαπέντε χρόνια συμμετοχής ως ενεργό μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Κιλκίς και τα τέσσερα τελευταία ως πρόεδρος, αποφάσισα, μετά από ώριμη σκέψη, ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αποχωρήσω από την διοίκηση και την ενασχόλησή μου από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα.

Έχω την πεποίθηση, ότι αυτό το διάστημα προσπάθησα και συνεισέφερα με ανιδιοτέλεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης στην αναβάθμιση και ανάπτυξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του νομού Κιλκίς.

Θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιά την στήριξη και την συνεργασία προς τον πρόεδρο και φίλο Βασίλη Χατζηαποστόλου, τους συνεργάτες μου στο διοικητικό συμβούλιο, το προσωπικό της Ε.Π.Σ., τον σύνδεσμο διαιτητών Κιλκίς, τους εκπροσώπους του Τύπου του νομού Κιλκίς, αλλά, κυρίως, τους παράγοντες των σωματείων που με περιέβαλαν με την εμπιστοσύνη τους, και συνεργαστήκαμε άριστα για το καλό του ποδοσφαίρου του νομού μας.

Μπορεί να αποχώρησα από την ενασχόληση με τα διοικητικά, γιά τον λόγο, όμως, ότι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αποτελεί μέρος της καθημερινότητάς μου επί σειρά ετών, το βέβαιον είναι, ότι θα είμαι αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε ανιδιοτελή προσπάθεια παραγόντων και σωματείων του νομού Κιλκίς»

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Στην αγορά η Ρένα Δούρου

Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στο […]