Γενικά

Ευχαριστήρια δήλωση για την παραλαβή οχήματος από το Δασαρχείο

Μετά την παραλαβή του αυτοκινήτου από το Υ.Π.Ε.&Κ.Α. ο δασάρχης Κιλκίς Ευθύμης Πολατίδης απέστειλε ευχαριστήρια δήλωση και αναφέρει τα εξείς: Το Δασαρχείο Κιλκίς παρέλαβε πρόσφατα ένα από τα δέκα τέσσερα καινούρια και σύγχρονα αυτοκίνητα που διέθεσε το Υ.Π.Ε.&Κ.Α. στις Δασικές Υπηρεσίες της Χώρας, με σκοπό τη χρησιμοποίησή τους στην αποκατάσταση, στη διαχείριση και στην προστασία των Δασικών οικοσυστημάτων στις περιοχές ευθύνης τους.
Το εν λόγω όχημα καθίσταται ένα απαραίτητο και πολύτιμο εργαλείο στον καθημερινό αγώνα που δίνει η υπηρεσία για την εκτέλεση όλων των εργασιών υπαίθρου, καθώς και στο δύσκολο αγώνα της πάταξης της λαθροϋλοτομίας και της παράνομης διακίνησης δασικών προϊόντων.
Σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιλογή της υπηρεσίας μας για τη χορήγηση του εν λόγω αυτοκινήτου, απευθύνουμε τις θερμές μας ευχαριστίες.

Περισσότερα

Σε 24ωρη απεργία οι εργαζόμενοι στα κέντρα πρόληψης εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας

Σε 24ωρη απεργία κατέρχονται, την Τετάρτη 28.2.24, οι εργαζόμενοι στα κέντρα πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας, αντιτιθέμενοι […]

Συνάντηση δημάρχου Κιλκίς με την πρόεδρο και τα στελέχη του ‘’Νηρέα’’ για τα Κέντρα Πρόληψης

Επίσκεψη στον δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη πραγματοποίησαν χθες η πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη του βουλευτή ΠΑΣΟΚ νομού Κιλκίς Στέφανου Παραστατίδη στο συνοριακό σταθμό των Ευζώνων