Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Ευτράπελα, που… προβληματίζουν!

Πριν λίγες ημέρες η διοίκηση του νοσοκομείου Κιλκίς απευθύνθηκε στην πυροσβεστική υπηρεσία, να μεριμνήσει για την κοπή δένδρου στον περίβολο του ιδρύματος.

Λόγω προβλήματος στο συγκεκριμένο κοπτικό εργαλείο, η ΠΥ ζήτησε την βοήθεια της αρμόδιας υπηρεσίας του δήμου Κιλκίς.

Και… ω του θαύματος, ο δήμος ανταποκρίθηκε σε χρόνο «ντε τε» με μηχάνημα, εργαλεία, στελέχη της συγκεκριμένης υπηρεσίας και… δύο αντιδημάρχους!

Πράγμα, δηλαδή… αδιανόητο έως πότε, εξ ου και η εύλογη απορία όσων αντίκρυσαν αυτό το θέαμα!

Απορία, η οποία λύθηκε, όταν μέλος της… «κουστωδίας» του δήμου Κιλκίς, εξήρε την δραστηριότητα του διοικητή… «από την αρχή ακόμη της αναλήψεως των καθηκόντων του»!

Διπλή «ανώμαλη προσγείωση» για τον απερχόμενο διοικητή: Πρώτον, τα «εύσημα» δεν είχαν, εν τέλει, παραλήπτη αυτόν, αλλά …τον νέο διοικητή, οπότε… «τζάμπα η χαρά»!

Δεύτερον, διοικεί το νοσοκομείο κοντά δύο χρόνια, και τα συγκεκριμένα στελέχη του δήμου, υπηρεσιακά και αξιωματούχα,… δεν τον γνωρίζουν ούτε σαν… «ζωγραφιά»!

Σίγουρα ένα απλό εύθυμο περιστατικό από τα… ευτράπελα της εποχής.

Μόνον που ευτράπελα, τα οποία αποκαλύπτουν «κόλλημα» σε αρρωστημένες πολιτικές ή παραταξιακές νοοτροπίες, ξεφεύγουν από… τα απλά ευτράπελα και δείχνουν την κατεύθυνση του σοβαρού προβληματισμού για αυτές.

Περισσότερα

Πόντιος και… δεν το «κρύβει»

Ήλθε γιά περιοδεία στον νομό ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και πρώην υπουργός Φίλιππος Σαχινίδης. Η αρχή έγινε από την […]

Προσκεκλημένος του Προέδρου

Ο γραμματέας της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων(ΟΕΚ) με τον ομοσπονδιακό πρόεδρο Frank-Walter Steinmeier, στο προεδρικό μέγαρο Schloss Bellevue. Ο Κιλκισιώτης πρόεδρος […]

Δείτε ακόμα