Οικονομία

Εύσημα Χρ.Χατζημλάδη σε «Φαίδων» και «Ανατόμικ Χελπ» της ΒΙΠΕ Ν.Σάντας

Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Χρήστος Χατζημλάδης, συνοδευόμενος από τον διοικητικό προϊστάμενο Γιώργο Ηλιάδη, επισκέφθηκε διαδοχικώς την Πέμπτη 24.9.20, τις εδρεύουσες στην βιομηχανική περιοχή Ν.Σάντας επιχειρήσεις «Φαίδων» ΑΕ και «Ανατόμικ Χελπ» ΑΕ.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

« …Στην βιομηχανία ζαχαροπλαστικής ΦΑΙΔΩΝ ΑΕ(www.fedon.gr) τους υποδέχθηκε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος κ. ΣτάθηςΓιαχανατζής και η Νικολέτα Γραμματικοπούλου, οι οποίοι τους ενημέρωσαν γιά την λειτουργία της εταιρίας (η οποία σημειωτέον ότι έχει προϊστορία άνω των 50 ετών στον χώρο πάνω από πενήντα έτη), τους στόχους και την φιλοσοφία της, την ενίσχυση στην απασχόληση, καθώς και τα προβλήματα, που αντιμετωπίζει αυτήν την ομολογουμένως “δύσκολη” αυτή περίοδο.

Η εταιρία, η οποία συνεργάζεται με όλες σχεδόν τις υπεραγορές (σούπερ μάρκετ), εταιρίες μαζικής εστίασης, δίκτυα διανομών κλπ, επιδεικνύει έντονη εξωστρέφεια σε σημαντικές χώρες, με τα γνωστά “γλυκά” της προϊόντα, όπως παραδοσιακά βουτήματα, κουλουράκια απλά-γεμιστά-νηστίσιμα-χωρίς γλουτένη, κριτσίνια, πτι φούρ, κεράσματα σοκολάτας, κεκ, μηλόπιτες, σιροπιαστά, μελομακάρονα, κουραμπιέδες κ.ά.

Στόχος και φιλοσοφία της εταιρίας είναι, η διαρκής εξέλιξή της, με σκοπό την διάθεση των προϊόντων στον καταναλωτή με τον καλύτερο συνδυασμό τιμής και ποιότητας.

Η συνέχεια με την καινοτόμο «Ανατόμικ Χελπ» ΑΕ(www.anatomichelp.gr), στα γραφεία της οποίας οι κ.κ. Στέλιος και Παναγιώτης Γιαννούλης, πρόεδρος και αντιπρόεδρος αντιστοίχως της εταιρίας, παρουσίασαν την λειτουργία της εταιρίας, τα παραγόμενα καινοτόμα προϊόντα, τους στόχους, την ενίσχυση της απασχόλησης και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ως επιχείρηση.

Η «Ανατόμικ Χέλπ» ΑΕ είναι μία υπερσύγχρονη μονάδα κάθετης παραγωγής, και αποτελεί την μοναδική κατασκευάστρια εταιρία ορθοπεδικών και αθλητιατρικών προϊόντων υψηλών προδιαγραφών στην χώρα μας, με πλήρη ποικιλία («γκάμα»), που υπερβαίνει τους 250 κωδικούς. Διαθέτει δίκτυο έμπειρων συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό με εξαγωγές σε πάνω από σαράντα χώρες.

«Μοχλός» ανάπτυξής της οι συνεχείς επενδύσεις σε τεχνογνωσία, εξοπλισμό και ειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, σε συνδυασμό με τον άριστο σχεδιασμό και κατασκευή των προϊόντων της.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου από την πλευρά του ευχαρίστησε τους οικοδεσπότες κατά σειρά για την φιλοξενία και την ενδελεχή ενημέρωσή τους, δήλωσε εντυπωσιασμένος από αυτά που αποκόμισε συνολικώς από την κάθε εταιρία και ευτυχής που ο τόπος μας διαθέτει τόσο “γλυκές και καινοτόμες” επιχειρήσεις, τονίζοντας παράλληλα την αμέριστη στήριξη του επιμελητηρίου σε κάθε προσπάθειά τους».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα