Πολιτισμός

Εύσημα γιά την ποιητική δημιουργία της Φρεγγίδου στους Δελφούς

Δεν πρόλαβε να «σβήσει» ο απόηχος της βράβευσής της με τον έπαινο του 19ου πανελληνίου ποιητικού διαγωνισμού «Κούρος Ευρωπού» της Τέχνης», το Σάββατο 31.5.14, και η γνωστή Κιλκισιώτισσα ψυχολόγος m.sc και τακτική αρθρογράφος του δημοσιογραφικού συγκροτήματος του «Μαχητή» Ελισάβετ (Έλλη) Φρεγγίδου γνώρισε άλλη μία τιμητική διάκριση γιά την ποιητική δημιουργία της.
Έτσι, η τελευταία άτιτλη συλλογή της συμπεριελήφθη στις είκοσι καλύτερες ανάμεσα στις τετρακόσιες του 29ου πανελληνίου ποιητικού διαγωνισμού με τίτλο «Δελφικοί Αγώνες Ποίησης» της πανελλήνιας ένωσης λογοτεχνών (ΠΕΛ) και τιμήθηκε με έπαινο.
Η τελετή της απονομής των τιμητικών διακρίσεων, στην οποία παρέστη η Ε. Φρεγγίδου, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7.6.14, στο πνευματικό κέντρο των Δελφών.
Σημειώνεται, ότι η διάκριση αυτή της Έλλης Φρεγγίδου είναι η Τρίτη σε διάστημα μικρότερο του ενός έτους, καθώς τον Σεπτέμβριο του 2013 είχε τιμηθεί με το πρώτο βραβείο του πανελληνίου ποιητικού διαγωνισμού «Καισάριος Δαπόντες» του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα