Πολιτική

Εύσημα Δ.Κυριακίδη στο ΚΚΣ Κιλκίς για το έργο που παράγει

Ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης δέχθηκε την επίσκεψη της προέδρου του κέντρου κοινωνικής στήριξης Κιλκίς Μιχαλίας Καραμισάκη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης και στο πλαίσιο ενδελεχούς ενημέρωσης σχετικά με τη λειτουργία του κοινωνικού φορέα ως κέντρου διημέρευσης και ημερήσιας φροντίδας ΑμεΑ, συζητήθηκε η δυνατότητα παραχώρησης εκ μέρους του δήμου κοινόχρηστης έκτασης με σκοπό την ανέγερση κτηριακών εγκαταστάσεων για τη στέγασή του. Εξετάστηκαν, επίσης, αιτήματα για τεχνικές παρεμβάσεις στον περιβάλλοντα χώρο του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης και πρόταση για τη συμμετοχή του κέντρου στο φετινό πρόγραμμα των ‘’Ελευθερίων’’ με έκθεση κατασκευών και αντικειμένων που φτιάχνουν οι ίδιοι οι ωφελούμενοι στα εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης.

Ο κ. Κυριακίδης εκθείασε το παραγόμενο έργο που υλοποιείται στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης και τόνισε στη συνομιλήτριά του ότι η δημοτική αρχή βρίσκεται ενεργά στο πλευρό των ατόμων με αναπηρία και θα υποστηρίξει δραστηριότητες που συμβάλλουν στη βελτίωση της ζωής τους και στην ομαλή ένταξή τους στην κοινωνία.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΛΑΝΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

(Στον υπέροχο φίλο μου Γιάννη Σαββόπουλο) Λαναράς ή λαναριτζής ήταν ο τεχνίτης που επεξεργαζόταν το προερχόμενο από το κούρεμα των […]

Απεδείχθη, ότι… χρειάζονται

Συγκαταλέγεται στα θέματα, στα οποία η στήλη κατά καιρούς αναφέρεται με αρνητικό σχολιασμό, καθώς από τότε, που ανέκυψε, συνεχίζει να […]