Κοινωνία

Εύσημα στην ΔΕΕΠ Κιλκίς ΝΔ γιά την στήριξη των πλημμυροπλήκτων τουνομού Καρδίτσας

Τα εύσημα της γραμματείας οργανωτικού προς την διοικούσα επιτροπή εκλογικής περιφερείας (ΔΕΕΠ) Κιλκίς της ΝΔ, για την συνδρομή και του Κιλκίς στην εθελοντική δράση του κόμματος γιά συλλογή και μεταφορά βοήθειας προς τους πληγέντες του νομού Καρδίτσας από την θεομηνία «Ιανός», γνωστοποίησε την Τετάρτη 21.10.20 κατά την διάρηεια της συνεδρίαση της κομματικής οργάνωσης ο πρόεδρός της Μηνάς Παπαδόπουλος.

Ο κ.Παπαδόπουλος ευχαρίστησε επί τη ευκαιρία τους πολίτες αλλά και τους επιχειρηματίες και επαγγελματίες, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν και προσέφεραν είδη διατροφής και καθαρισμού, κλινοσκεπάσματα κ.ο.κ., τα οποία έφτασαν στον προορισμό τους με ειδικό όχημα, που ναύλωσε γιά τον σκοπό αυτό η ΝΔ.
Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

«Από πλευράς ΔΕΕΠ νομού Κιλκίς συγκεντρώθηκαν 1450 μπουκάλια νερό, 30 κιλά μακαρόνια, τα οποία προσέφερε η EURIMAC (κ.Στ.Κωνσταντινίδης), κλινοσκεπάσματα, δεκάδες σακκούλες με είδη διατροφής και είδη καθαρισμού, που φορτώθηκαν σε μεταφορικό μέσο που διέθεσε η ΝΔ, το οποίο παρέλαβε και τη συγκεντρωμένη βοήθεια από το Κιλκίς και παραδόθηκαν στην Καρδίτσα την περασμένη εβδομάδα από τον γραμματέα οργανωτικού κ. Κονταδάκη και κλιμάκιο του κόμματος.

Κατά την συνεδρίαση της ΔΕΕΠ συζητήθηκαν, επίσης, θέματα οργανωτικής φύσεως γιά την πορεία της κομματικής οργάνωσης ενώ όλα τα μέλη εξέφρασαν την βαθιά τους ικανοποίηση για την παρουσία και το έως σήμερα έργο που επιτελούν η κυβέρνηση της ΝΔ και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, τόσο σε επίπεδο χώρας όσο και σε τοπικό.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Η ΔΕΕΠ νομού Κιλκίς ΝΔ εκφράζει τις ευχαριστίες της σε όλους τους συμπατριώτες μας και τους επιχειρηματίες, εμπόρους και επαγγελματίες του νομού Κιλκίς, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και προσέφεραν διάφορα είδη, βοηθώντας με τον τρόπο αυτό τους πληγέντες από την θεομηνία «Ιανός» συνανθρώπους μας της Καρδίτσας

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΟΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ

Στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων των “Πολυκαστρινών 2024” και με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την μαύρη επέτειο της […]