Ελλάδα

Euro 2021: Έξαλλος με τα Σκόπια ο Ζαγοράκης – «Πρόκειται για αδιανόητη πρόκληση»

Πυρ και μανία με την τακτική των Σκοπίων είναι ο Θοδωρής Ζαγοράκης κάνοντας λόγο για αδιανόητη πρόκληση από τους γείτονες αναφορικά με την ονομασία συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2021.

Δυναμική και άμεση παρέμβαση στην UEFA για το θέμα των Σκοπίων και την ονομασία που θα έχει η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας στο Euro 2021 που ετοιμάζεται να ανοίξει τις… πύλες του, θα κάνει η ΕΠΟ, όπως τόνισε ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Η ποδοσφαιρική εθνική ομάδα των γειτόνων είναι έτοιμη να «γράψει» τη πρώτη της συμμετοχή σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, μια και μετέχει στον Γ’ όμιλο. Μάλιστα, η πρεμιέρα έχει οριστεί για την Κυριακή (13/06) στις κόντρα στην Αυστρία στο Βουκουρέστι.

Το έμβλημα της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας των Σκοπίων, που θα εμφανίζεται και στις εμφανίσεις της εθνικής ομάδας, έχει τα αρχικά FFM (Football Federation of Macedonia), κάτι που αντιτίθεται στην συμφωνία που υπάρχει με την Ελληνική Κυβέρνηση για την επίσημη ονομασία της χώρας.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Θοδωρής Ζαγοράκης έγινε έξαλλος από την συγκεκριμένη κίνηση των Σκοπίων. Μάλιστα, όπως τόνισε σε ραδιοφωνική εκπομπή του σταθμού «Metropolis 95,5» της Θεσσαλονίκης, αναμένεται να προσφύγει άμεσα στην UEFA.

«Πηγαίνω αμέσως στην UEFA. Πρόκειται για αδιανόητη πρόκληση. Η ΕΠΟ θα παρέμβει δυναμικά», ήταν χαρακτηριστικά οι ατάκες του προέδρου της ελληνικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Περισσότερα

Κόλαφος για τη διοίκηση Τζιτζικώστα η καταδίκη από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και τα νέα στοιχεία για την ατμοσφαιρική ρύπανση στη Θεσσαλονίκη

Στις 23 Μαρτίου ανακοινώθηκε τελικά η καταδίκη της Ελλάδας από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τις συστηματικές και μακροχρόνιες υπερβάσεις στις […]

Δείτε ακόμα

Γιά τέταρτη συνεχή χρονιά στην τελική φάση («φάιναλ έιτ») η χειροσφαιρική ομάδα εφήβων Αλέξανδρου Αξιούπολης

Νέο «κρίκο» στην μακρά «αλυσίδα» επιτυχιών και διακρίσεων του κιλκισιώτικου χειροσφαίρου πρόσθεσε η ομάδα εφήβων του Αλέξανδρου Αξιούπολης, καταλαμβάνοντας την […]