Πολιτισμός

Με περιεκτική εκδήλωση στην Ημέρα της Γυναίκας η «Ευκράντη»

Με μία ξεχωριστή εκδήλωση τίμησε ο σύλλογος γυναικών Πολυκάστρου και περιχώρων «Ευκράντη» την παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8.3.14 στο κέντρο «Μαξίμ» του Πολυκάστρου και ξεκίνησε με μήνυμα της προέδρου του συλλόγου Γαρυφαλλιάς Καρβουνιάρη γιά την ημέρα αυτή.
Στην συνέχεια τιμήθηκε η Γεωργία Γεωργού από την Πλατανιά, μία γυναίκα με ιδιαίτερες ικανότητες γιά τις συμμετοχές και τις διακρίσεις της στους ειδικούς ολυμπιακούς αγώνες («Σπεσιαλ Ολύμπιξ»).
ΕΥΚΡΑΝΤΗΗ εκδήλωση έκλεισε με εμφάνιση συγκροτήματος του χορευτικού τμήματος παραδοσιακών χορών ενηλίκων του συλλόγου, που τελεί υπό την αιγίδα του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς και λειτουργεί και με την υποστήριξη του δήμου Παιονίας.
Στις γυναίκες προσφέρθηκε από ένα συμβολικό δώρο.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Θα συνεχισθεί και αλλού

Ο μεγάλος νικητής των πρόσφατων εκλογών στην Ολλανδία ήταν το υπερσυντηρητικό κόμμα του Γκέερτ Βίλντερς με την ομοϊδεάτισσα του Μαρίν […]