Αθλητισμός

Έτοιμος ο Εύαθλος/Μακεδόνες γιά τον αγώνα με τον ΠΣ Ευκαρπίας

Στον Εύαθλο/Μακεδόνες Πολυκάστρου έχουν ήδη βάλει …«στον χρονοντούλαπο της Ιστορίας» την απίστευτη εντός έδρας ήττα από τον συμπρωτοπόρο ΣΚ Νικοπόλεως, με εύστοχο σουτ τριών πόντων στο τελευταίο …εκατοστό του δευτερολέπτου!

Η ομάδα αφοσιώθηκε όλη αυτήν την εβδομάδα στην προετοιμασία γιά τον αγώνα με την αντίστοιχη του ΠΣ Ευκαρπίας που θα διεξαχθεί σήμερα.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, με τον προπονητή και καθοδηγητή Γιώργο Παπαδόπουλο να μην υπολογίζει μόνο στους εδώ και αρκετό διάστημα τραυματίες Γιάννη Ταπούτο (δεν θα αποφύγει από ό,τι φαίνεται, το χειρουργείο και Κώστα Κούτουλα).

Στις τάξεις της ομάδας επικρατούν ηρεμία και συγκρατημένη αισιοδοξία ενώ υπολογίζουν και στην ηθική υποστήριξη φίλων της, καθώς αυτήν την φορά η απόσταση δεν είναι …απογορευτική γιά μετακίνηση.

Ο αγώνας του κλειστού γυμναστηρίου Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα.

Περισσότερα

Να σκεφθούν τα παιδιά

Πρόκειται για κατ΄επανάληψιν διατυπωθείσα γνώμη και θέση της στήλης, όσον αφορά στην σχέση της τοπικής (αυτο)διοίκησης με φορείς του υψηλού […]

Δείτε ακόμα

Εφημερίδα… «αστέρων»

Το τελευταίο διάστημα η Θεσσαλονίκη λειτουργεί… σαν μαγνήτης, ως περιοχή ιδανική για γυρίσματα ταινιών παραγωγών του Χόλλυγουντ. Έτσι, συχνά πλέον […]